Skeie fat Bocuse Lyon

Malaysia vant i Bocuse d`Or Asia 2010

Malaysia og kokken See See Lay Na vant den andre utgaven av Bocuse d’Or Asia, som ble arrangert i Kina i forbindelse med Gourmet World Shanghai.

Publisert

Geir Skeies rett vises fram under siste utgave av Bocuse d`Or. Nummer tre fra venstre, sjefen selv, Paul Bocuse. (Illustrasjonsfoto: Morten Holt)

Malaysias lagleder er Marcel Kofler.

I årets konkurranse endte Kina på andre-, Japan på tredje- og Indonesia på fjerde, og disse fire nasjonene er også klare for finalen Bocuse d’Or 2011 i Lyon.

Malaysia, Kina, Japan og Indonesia

Kinas representant og som også skal delta i Lyon i januar 2011 er Shi Jing Shen, Japans kandidat er Tatsuo Nakasu, mens Guruh Guruh Nugrada representerer Indonesia i den store finalen neste år.

Men ingen av disse landene skal altså delta før i januar neste år. Først skal Bocuse d`Or Europe i Geneve i juni avgjøre hvilke 12 europeiske nasjoner som skal være med neste år.

Les startrekkefølgen i Bocuse d`Or Europe her

Japan best sist

I Bocuse d`Or Asia 2008 var det Japan som vant konkurransen, og var også det asiatiske landet som hevdet seg best i Bocuse d`Or Lyon i 2010. Da deltok Yasuji Sasaki for Japan og endte på åttendeplass.

Les resultatene fra Bocuse d`Or 2009 her

"
Powered by Labrador CMS