Bodø. (Foto: Colourbox.com)

Nytt Comfort-hotell i Bodø

Nordic Choice Hotels skal åpne et nytt hotell i Bodø. Nye Comfort Hotel Bodø skal etter planen stå ferdig i 2020.

Publisert
Det nye Comfort-hotellet i Bodø vil få 160 rom. (Foto: Comfort Hotel)

Det splitter nye hotellet vil få 160 rom, fordelt over åtte etasjer og en Barception (kombinasjon av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og en deli med økologisk snacks og drikke).

I tråd med Comfort Hotel sitt moderne og uformelle hotellkonsept, vil gjester få en lobby hvor de kan arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære.

– Et nytt Comfort-hotell i Bodø er fantastisk, fordi det bringer noe helt nytt til markedet og fordi kjeden tør å tenke utradisjonelt. Comfort Hotel Bodø vil uten tvil øke attraktiviteten til byen og bli et sprekt supplement til Clarion Collection Hotel Grand Bodø, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen i en pressemelding.

– For den moderne hotellgjest

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og innovative gjesteløsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel. Nå står Bodø for tur, og hotellet får sentral beliggenhet i Sandgata.

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt og gleder oss nå til å tilby det samme i Bodø. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Vi gleder oss til å åpne dørene, sier kjededirektør Comfort Hotel, Anna Spjuth.

Avtale med Norlandia Hotel Group

Avtalen om en nytt Comfort-hotell i Bodø er inngått med franchisetaker Norlandia Hotel Group

– Vi er veldig glade for nok en franschiseavtale med Comfort Hotel. Vi samarbeider allerede med tre Comfort-hoteller i Sverige, og vi vet dette konseptet passer perfekt for vårt nye hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS