Diageo har populære produkter

Brennevinsprodusenten Diageo var den store vinneren da verdens 50 beste barer avslørte de mestselgende og mest trendy merkene blant verdens beste barer, i en årlig rapport.

Publisert

I sine respektive kategorier ble Bulleit, Tanqueray, Don Julio og Ketel One kåret til nummer én i både mestselgende og mest trendy brennevinsmerker. Johnnie Walker ble den bestselgende Whisky og Zacapa ble kåret verdens mest trendy rom.

Tanqueray den store vinneren

Ifølge publikasjonen ble Tanqueray den store vinneren, som både mestselgende brennevin og bartendernes klare førstevalg innenfor sin kategori.

– Det er en bemerkelsesverdig tid for vår portefølje, som viser at vi ikke bare er favoritt valget for bartendere i verdens beste barer, men også en erkjennelse av at våre merkevarer er førstevalget for forbrukere over hele verden, sier Cristina Diezhandino, ansvarlig for Diageo sine reserve-produkter globalt, i en pressemelding.

En av de viktigste publikasjonene i bransjen

Rapporten blir lansert av en av de viktigste publikasjonene i bransjen, det globale drinkmagasinet Drinks International.

– I år var det én drikkeprodusent som skilte seg ut. Vår undersøkelse av de beste barene i verden viste at Diageos merker dominerer. Det synes ikke å spille noen rolle hvilken del av verden baren var fra eller hvilken kategori av brennevin vi spurte om, uansett svarte folk en merkevare fra Diageo, sier Hamish Smith redaktør av «The World’s 50 Best Bars».

Her er tildelingene i sin helhet:

Tanqueray:

#1 trending gin

#1 best-selling gin

#1 Bartenders choice spirits brand

Johnnie Walker:

#1 best-selling

#2 trending scotch whisky

Bulleit:

#1 trending American whiskey

#1 best-selling American whiskey

Ketel One

#1 trending vodka

#1 best-selling vodka

Don Julio

#1 trending tequila

#1 best-selling tequila

Zacapa

#1 trending rum

#3 best-selling rum

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS