Comfort Hotel Ringerike. (Foto: Morten Holt)

Ny hovedeier for Comfort Hotel Ringerike

Selskapene U E Carlsen AS og Klækken Hotell har solgt sine aksjer i Hotell Service AS til Tronrud Eiendom AS, som blir ny hovedaksjonær for Comfort Hotel Ringerike.

Publisert
Fra resepsjonsområdet på hotellet. (Foto: Morten Holt)

U E Carlsen AS og Klækken hotell har eid henholdsvis 32,09 og 15,07 prosent i selskapet som driver hotellet. Hotell Service eies i tillegg av to selskap tilhørende Jan Solberg og Knut Solberg. Deres aksjeposter er på 26,41 prosent hver, melder Ringblad.no.

Ny daglig leder

Unni Carlsen har vært daglig leder ved hotellet. Overtakelsen skjedde 28. november og Carlsen la ned driften fra og med 30. november, altså torsdag i forrige uke. Hotellet drives nå videre av selskapet Hønefoss Hotell.

Ny daglig leder er Kåre Grønli. Han er blant annet eier av Notodden Hotel, hvor han er hotelldirektør. Carlsen vil bistå Grønli og de ansatte i en overgangsperiode.

Drevet siden 2008

I en pressemelding skriver Carlsen at hun spesielt ønsker å takke de ansatte, gjester og leverandører for et godt samarbeid siden januar 2008.

Overtakelsen skjer uten opphold i driften. Det presiseres at ingen av de ansatte vil bli berørt av eierskiftet. Ingen skal miste jobben som følge av dette, heter det i en pressemelding.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS