Hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit, administrerende direktør for Nordic Choice Hotels Torgeir Silseth og grunnlegger av Nordic Choice Hotels Petter A. Stordalen. (Foto: Nordic Choice Hotels)

Åpningsfest på Quality Hotel River Station

Quality Hotel River Station sparte ikke på kruttet da de inviterte til åpningsfest med togtur, stand-up og konsert torsdag 14. november.

Publisert

Hotellet, som offisielt åpnet dørene 1. november, startet feiringen ombord på et innleid tog med inviterte gjester og jazzband, fra Oslo S til Drammen. Sentralt plassert som nærmeste nabo til Drammen stasjon, var det kort vei for både toggjester og andre inviterte til å fortsette festlighetene inne på Quality Hotel River Station da toget rullet inn på spor 1 i Drammen.

– Denne dagen har vi ventet lenge på. Det har vært en eventyrlig åpning og vi er stolte av at alle våre kunder, samarbeidspartnere og kolleger tok turen hit i dag. I kveld er målet å hylle våre ansatte og lage en Quality Hotel-fest for alle som har stått på for å gjøre denne drømmen virkelig. Nå kickstarter vi en fantastisk julebordssesong, og med det nye året i sikte, ligger 2020 an til å bli et eventyr. I kveld skal vi feste og feire for Drammen og for fremtiden, forteller hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

600 deltok på åpningsfesten

De 600 fremmøtte gjestene ble ønsket velkommen i hotellets største konferansesal Elvebredden, og hotelldirektør Anna-Margrethe Tveit benyttet anledningen til å hylle sine ansatte ved å invitere dem opp på scenen under sin tale. Kveldens konferansier var komiker Dora Thorhallsdottir som speed-intervjuet Petter A. Stordalen på scenen.

– Quality Hotel River Station har blitt et fantastisk hotell, med en spektakulær utsikt og beliggenhet. Teamet på hotellet har all grunn til å være stolte over jobben de gjør og sin nye arbeidsplass. Drammen er et sentralt knutepunkt i regionen, og jeg er derfor ikke i tvil om at hotellet vil gjøre det godt i kurs- og konferansemarkedet. Det har skjedd så utrolig mye positivt i Drammen de siste tiårene, og jeg er glad for at Nordic Choice Hotels har vært tilstedeværende i byen i lang tid, sier grunnlegger av hotellkonsernet, Petter A. Stordalen, som nå har totalt tre hotell i Drammen.

Programmet på scenen ble avsluttet av Drammens-bandet Rat City, bestående av tidligere medlemmer av Donkeyboy, mens gjestene fortsatte kvelden med mat og drikke i hotellets hovedrestaurant Brasserie X og i Sidespor bar med utsikt over Drammenselva og den ærverdige bygningen til Aas Bryggeri.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS