Foto: Anna Novalova

Quality Hotel River Station offisielt åpnet

I dag åpnet dørene til nye Quality Hotel River Station i Drammen. De ansatte på det nybygde hotellet ser frem til å ønske alle gjester velkommen og invitere byens innbyggere inn til ulike opplevelser i løpet av åpningshelgen.

Publisert

I dag, fredag 1. november klokka 12.00, var det offisiell snorklipping med ordfører Tore Opdal Hansen, gårdeier Bane Nor Eiendom representert av Sven Kruse-Jensen og hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Hotellgjester, samarbeidspartnere og kunder var til stede under markeringen og kunne nyte kake til sang fra Carl-Henrik Nilsen, tidligere deltaker i Norske Talenter.

Fra ett av rommene på Quality Hotel River Station. (Foto: Quality Hotel

247 hotellrom

– Endelig er den store dagen her. Å få åpne dette flotte hotellet i akkurat Drammen, er enormt stort og vi er alle ydmyke over oppgaven. Vi er et veldig stolt team som gleder oss til å vise byen hotellet og alt vi har å tilby, sier hotelldirektør Anne-Margrethe Tveit.

Utover 247 hotellrom og to suiter, har hotellet en hovedrestaurant, Brasserie X, med plass til 80 gjester, Sidespor Bar med utsikt over togskinnene og Drammenselva, shuffleboard, treningsrom, storsalen Elvebredden og ni konferanserom.

Samarbeid med Bane Nor Eiendom

– Bane Nor Eiendom er veldig fornøyd med samarbeidet med Nordic Choice Hotels og Quality Hotel, og har sett frem til åpningsdagen lenge. Vi gratulerer med dagen og ønsker stort lykke til fremover, sier prosjektsjef Sven Kruse-Jensen fra Bane Nor Eiendom, som er hotellets byggherre.

Ordfører i Drammen, Tore Opdal Hansen fikk æren av å klippe snoren og erklære hotellet for offisielt åpnet.

– Vi har ventet lenge på et topp moderne kurs- og konferansehotell, det har Drammen trengt, og nå har vi endelig fått det, sier Opdal Hansen.

Hotellet er et konferanserettet hotell i bykjernen av Drammen som også satser på å få mye besøk av drammenserne i hotellets restaurant og bar.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Quality Hotel River Station:

Antall rom: 247 hotellrom og 2 suiter i 14 etasje.

Antall etasjer: 14

Storsal: Elvebredden med plass til ca. 400 personer

Konferanserom: 9 konferanserom

Restaurant: Brasserie X med 80 sitteplasser

Bar: Sidespor Bar

Byggherre: Bane Nor Eiendom

Powered by Labrador CMS