De er klare for å utvide fra landet til by’n. Bendik Romstad og Anne Gravingen åpner på gamle Frognerparken Café rundt 1. mai. (Foto: Georg Mathisen)
De er klare for å utvide fra landet til by’n. Bendik Romstad og Anne Gravingen åpner på gamle Frognerparken Café rundt 1. mai. (Foto: Georg Mathisen)

Anne på landet til Frognerparken

Anne på landet åpner café nummer to. Til våren er Anne Gravingen og Bendik Romstad på plass i Frognerparken.

Publisert

God mat fra bunnen er populært. Det begynte i bil, med det som paret selv antar at var landets første foodtruck. Så kom caféen i Hvervenbukta, badeplassen i Oslo på grensen til Oppegård. Rundt første mai kommer café nummer to.

Foto: Tove Diesen
Foto: Tove Diesen

Store forventninger

Om vi hadde sagt ja til alle forespørslene om å åpne dette konseptet, hadde vi vel vært på ti steder. Men vi har holdt igjen, sier styreleder Bendik Romstad.

Han har store forventninger:

– Det er et helt fantastisk sted. Et gammelt, verneverdig hus i Frognerparken – det som har vært Frognerparken Café, med stor uteservering, forteller han.

Mat fra grunnen av

Uteserveringen er populær når det er sommer og godt vær. Men når Anne på landet overtar, blir det isolert slik at caféen kan brukes hele året.

– Vi lager bord inne, men fremdeles kommer det til å være mange hundre uteplasser, sier Romstad.

Anne på landet baserer seg på å lage mat fra grunnen av. Noe som kjøler på varme dager – med hjemmelaget rabarbraslush som den store slagere. Og noe varmt når det er surt ute, enten det er varm mat eller sjokolade og kanelboller.

I den kommende utgaven av Horeca kan du lese mye mer om Anne på landet (typebedrift i nummer 1 2018)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS