Nytt om navn
-
Den moderne akevittens «far» er 80 år
-
Innerå satser på Corso i Bjørvika
-
Tar over ledelsen på The Thief
-
Ny hotelldirektør for Hotell Bondeheimen
-
Hotelldirektør for Savoy 1918
-
Matomsorgsprisen til Wenche Andersen
-
Skal konkurrere i VM i gelato
-
Ny direktør på Quality Hotel Leangkollen
-
Skal bygge Nordens største kjede for storkjøkkenleverandører
-
Ny sjef for Hansa Borg & Solera Norge
-
Se bilder fra Østlandske Storhusholdning 2025
-
Vianvang har Innlandets beste kokk
-
50 år i storkjøkkenbransjen
-
Valsøya satser for fremtiden
-
Skal lede Norges første Scandic Go
-
Beito Resort styrker ledergruppen
-
Remmer går i Dock
-
Generasjonsskifte på Sølvgarden
-
Fra Fisketorget til Kreativ Catering
-
Årets femte Horeca-magasin er på vei
-
Nedre Løkka-bartender kåret til verdens beste bartender
-
Til topps i nordisk bartenderkonkurranse
-
Semifinalistene i NM for sommelierer
-
Color Line-bartender vant NM i akevittcocktail igjen
-
Fra Værtshuset Bærums Verk til Danebu Kongsgaard
-
Nordens beste vinkelner er norsk
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Lokalmatens far
-
Utstillerkomiteen for Umami Arena 2027
-
Årets kokk-kandidat 2025: Christian A. Pettersen
Hotell
-
Trondheim er årets hotellfrokostvinner – nok en gang
-
Gi ungdommen smaken på reiselivet – før det er for sent
-
Vinnerne i Culinary Hotel Awards 2025
-
Tar over ledelsen på The Thief
-
Ny hotelldirektør for Hotell Bondeheimen
-
Netto null ga solid vekst
-
Spenn inngår partnerskap med Klarna
-
Hotelldirektør for Savoy 1918
-
Skal bygge Kongsvingers fjerde hotell
-
Åpnet det første Stopover-hotellet
-
Ny direktør på Quality Hotel Leangkollen
-
Først i bransjen med sertifisering i fordomsfri rekruttering
-
Åpnet dørene til Norges nyeste designhotell
-
Er dette Norges mest ukjente Michelin-hotell?
-
Skal lede Norges første Scandic Go
-
Strawberry med nytt boutique-hotell i Trondheim
-
26 norske hoteller på celeber Michelin-liste
-
Beito Resort styrker ledergruppen
-
Trange kår, men spennende overraskelser
-
Slik bygger du bedre hotellbad
-
Remmer går i Dock
-
Generasjonsskifte på Sølvgarden
-
Årets femte Horeca-magasin er på vei
-
Inngår ny nordisk samarbeidsavtale
-
Milliarder rett ut av norske hoteller
-
Har redusert matsvinnet med 25 prosent
-
Skal bygge nytt hotell ved Askim stasjon
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Gir bort Scandic-frokoster over hele landet
-
Stillhet som gjør en forskjell
Restaurant
-
Innerå satser på Corso i Bjørvika
-
Vinnerne i Culinary Hotel Awards 2025
-
Ny hotelldirektør for Hotell Bondeheimen
-
Fra Grand Cafe til Carls og mot én milliard i omsetning
-
Oslo: – Verdens beste uteliv
-
Valsøya satser for fremtiden
-
Lanserer et nytt kommunikasjonskonsept
-
Libertine med nytt konsept i Bjørvika
-
Årets femte Horeca-magasin er på vei
-
Gjestene ligger og ser rett opp på nordlyset
-
57. årgang med magasinet Horeca
-
Stillhet som gjør en forskjell
-
Stjernekokker åpner brasserie på Tjuvholmen
-
Sørlandets matsentrum
-
Norgesnyhet: Banebrytende havmat i burgeren
-
Årets fjerde Horeca-magasin ligger snart i postkassa
-
Trenger du nye medarbeidere?
-
Inspirerer ungdom med stjernekokker
-
Åpner Pincho Nation i Lillestrøm denne høsten
-
Gir restaurantbransjen kontroll
-
Arrangerer «Kokkenes dag» med matfestival i Oslo
-
Fisketorget i Bergen kommer til Oslo
-
Serverer Sveriges beste pizza
-
Norges mest populære restauranter
-
Tomater som terapi
-
Slik er Michelin-restaurantene fordelt i Norge
-
Ekstra hygienetiltak på sommeren
-
IT-sikkerhet begynner ikke med gjesten, men i systemet
-
Hermetikken er «Årets restaurant» i Norden
-
51 norske restauranter i Michelinguiden 2025
Bocuse d'Or
-
Til Bocuse d’Or for tredje gang
-
Poengene i Årets kokk 2025
-
Rettene i Årets kokk 2025
-
Tidsplanen for Årets kokk 2025
-
Fire kokker – fire veier mot samme mål
-
Årets kokk-kandidat 2025: Christian A. Pettersen
-
Årets kokk-kandidat 2025: Eli Anne Sundset
-
Årets kokk-kandidat 2025: Aleksander L. Vartdal
-
Årets kokk-kandidat 2025: Aron Espeland
-
Dommerne i Årets kokk 2025
Hotellfrokost
-
Trondheim er årets hotellfrokostvinner – nok en gang
-
Trange kår, men spennende overraskelser
-
Noe for seg selv – men lykkes ikke helt
-
Tar betalt for frokosten
-
Semifinalistene i årets frokostkåring er klare
-
Hurtigruten vil helt til topps
-
Med i frokostkåringen bare en uke etter åpning
-
På jakt etter fremtidens frokost
-
Nidelven holder kvaliteten oppe
-
De mest populære julepåleggene
Horecajus fra Føyen
-
Jobber du med åpenhetsloven?
-
Rus på jobb – gode råd for avdekking og håndtering
-
Arbeidsgivers omplasseringsplikt ved oppsigelse
-
Gode råd for sykefraværsoppfølging
-
Seminar om varsling
-
Hvilken adgang har horecabedrifter til innleie av arbeidskraft?
-
Ny anskaffelseslov med bærekraftsfokus på trappene
-
Arrangerer frokostseminar om sykefraværsoppfølging
-
På tide å oppdatere arbeidsavtalene
-
Frokostseminar om varslingssaker med Føyen
-
Føyen – ny juridisk samarbeidspartner
-
Krav på bonus ved fødsels- og foreldrepermisjon?
-
Vanskelige arbeidstakere
-
Podcast om åpenhetsloven
-
Åpenhetsloven er her – kan styremedlemmer risikere ansvar for brudd?
Matomsorgsprisen
-
Matomsorgsprisen til Wenche Andersen
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen?
-
Matomsorgsprisen: Forbilder som løfter faget
-
Matomsorgsprisen 2024 til Ronny Nilsen
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2024?
-
Matomsorgsprisen 2023 til Ullevål sykehus
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2023?
-
Matomsorgsprisen 2022 til NKL
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2022?
-
Matomsorgsprisen til avdeling for kjøkken og matomsorg i Lillestrøm kommune
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2021?
-
Matomsorgsprisen 2020 til Granly Stiftelse på Toten
-
Matomsorgsprisen 2019: – En nytenkende brobygger
-
Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2019?
-
Matomsorgsprisen 2018 til Montebellosenteret