Foto: Nordic Choice Hotels
Foto: Nordic Choice Hotels

Nytt Comfort-hotell i Stordalens hjemby

Fredag 1. mars 2019 åpnet Comfort Hotel Porsgrunn. Hotellet har 134 rom fordelt over åtte etasjer.

Publisert
Comfort Hotel Porsgrunn har åpnet. (Foto: Nordic Choice Hotels)
Comfort Hotel Porsgrunn har åpnet. (Foto: Nordic Choice Hotels)

– Det gleder oss stort at lokalmiljøet har like stor tro på hotellet som vi har. Vi skal være synlige i bybildet og det skal være lett å komme innom, sier hotelldirektør for Comfort Hotel Porsgrunn, Teo K. Luisa, i en pressemelding.

Helt nytt hotell

Åpningen av Comfort Hotel Porsgrunn på Kammerløkka betyr at byen får et splitter nytt hotell med 134 rom over åtte etasjer, treningsrom med panoramautsikt og en «Barception» (kombinasjonen av en bar, en resepsjon, en café, et sted du kan sjekke inn og en deli med økologisk snacks og drikke, som er åpen 24/7)

Urban og industriell stil med betong, stein og flis

I tillegg er hotellet utstyrt med flere konferanserom, der ett av dem har takveranda med utsikt over byen. I tråd med Comfort Hotels moderne og uformelle hotellkonsept er også lobbyen et naturlig sted for gjester og besøkende å arbeide, spise og ha møter i en avslappende atmosfære, og rundt hotellet vil det bli uteservering og et helt nytt byrom.

– Hotellet har en urban og industriell stil med betong, stein og flis. Materialene er rett og slett en del av dekoren og helt i tråd med det Comfort Hotel skal være, nemlig urbant, sier direktøren.

Lav pris og sentral beliggenhet

Høy kvalitet, lav pris, sentral beliggenhet og innovative gjesteløsninger er noe av det som kjennetegner Comfort Hotel.

– Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. Med dette hotellet skal vi gi både fritidsreisende og forretningsreisende et hotell med førsteklasses beliggenhet, urbant design, uformell atmosfære og attraktive priser. Det er ingen tvil om at Porsgrunn er veldig klare for et helt nytt hotell i bybildet, og vi er veldig stolte av at det er nettopp et Comfort Hotel, sier kjededirektør for Comfort Hotel, Anna Spjuth.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS