Hotelldirektør på Comfort Hotel Grand Central i Oslo, Robert Holan, mottar gull i Serviceløftet på HSMAI awards. Her sammen med konferansier Terje Sporsem. (Foto: Morten Brakestad)

Fikk pris for enestående service

Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen på Oslo S med seg gull under den årlige HSMAI awards for Serviceløftet i kategorien «Tjenesteutvikling».

Publisert

– Alle våre fantastiske ansatte på Comfort Hotel Grand Central jobber knallhardt for å levere unike gjesteopplevelser, og da er det utrolig hyggelig at de får anerkjennelse de fortjener. Jeg vil takke mine medarbeidere, våre flotte gjester og juryen for denne utmerkelsen. Nå skal det feires, sier hotelldirektør for Comfort Hotel Grand Central, Robert Holan, i en pressemelding.

Juryens begrunnelse

Prisen ble delt ut på Oslo Plaza foran 450 personer fra restaurant-, hotell- og reiselivsbransjen. I juryens begrunnelse står det blant annet:

«Vinneren i løpet av kort tid har etablert seg som en svært synlig aktør midt i hovedstaden. Bedriften tør å gå egne veier og tar utradisjonelle valg. Lobbyområdet blir ofte til en scene der gjesten får spille hovedrollen. Enten han blir tatovert på en torsdag eller møter en Frank Sinatra look a like i heisen på en lørdag. Gjestene blir sett både før, under og etter oppholdet, noe som i en digital verden blir stadig viktigere»

Comfort Hotel Grand Central ble i fjor kåret også til «Unique Hotel of the Year» av «Luxury Travel Guide».

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Comfort Hotels

Comfort Hotels er urbane og effektive hoteller for reisende, som ønsker å bo sentralt.

Det finnes 21 hoteller i Comfort Hotels i Norge (inkludert Comfort Hotel Xpress), i tillegg til 12 i Sverige og ett i Litauen.

Comfort Hotels er en del av Nordic Choice Hotels, et av Nordens ledende hotellselskaper med 185 hoteller på mer enn 100 destinasjoner i Skandinavia og Baltikum. 

Les mer på Nordicchoicehotels.no/comfort/

 

Powered by Labrador CMS