Det er The Meeting Planners som fikk ideen til det nye initiativet, med eier Berrit Hedegaard i spissen. (Foto: The Meeting Planners)

Ny internasjonal B2B-workshop for møte- og reiselivsbransjen

Tirsdag 8. og onsdag 9. juni 2021 arrangeres den første utgaven av «MeetInCPH - The Nordic Mice & Travel Show» i København.

Tivoli setter rammene for Danmarks første internasjonale B2B Workshop, som omfatter hele møte- og reiselivsbransjen i Danmark og Norden.

Det blir en todagers workshop med utstillere fra hele Norden, og spesielt inviterte kjøpere og møteplanleggere fra både Danmark og utlandet.

Står bak ideen

Det er The Meeting Planners som fikk ideen til det nye initiativet, og eier Berrit Hedegaard sier:

– Det er viktig å arbeide aktivt for å bidra til en ny start i bransjen vår, og det er et helt rett tidspunkt å lansere en-til-en B2B-workshop, som vi har savnet i mange år. MeetInCPH skal bli en årlig profesjonell bransjeworkshop i Tivoli, der vi samler møte- og reiselivsbransjen fra både Danmark og utlandet. Dette skal være et kvalitetsmøtested for internasjonale reiselivsaktører, med muligheter for å utveksle informasjon og etablere et forretningsmessig samarbeid. Arrangementet er i hovedsak basert på forhåndsbookede møter, men også med noen åpne møtetidspunkter, forteller Hedegaard.

Stått lenge på ønskelisten

Lars Adler. (Foto: MeetInCPH)

Tivoli og Nimb setter rammen for MeetInCPH, og direktør for B2B-salg, Lars Adler legger til:

– Tivoli har valgt å støtte dette nye initiativet, da en felles workshop for turisme, møter og eventer lenge har stått på ønskelisten. Tivoli har som alle andre i bransjen har hatt et utfordrende 2020, men har brukt tiden på å renovere og bygge om, og vi gleder oss til å vise frem de nye restaurantene, attraksjonene og konseptene til både kunder og partnere, uttaler Adler.

Arrangøren åpner påmelding for møteplanleggere og kjøpere i midten av mars.

MeetInCPH

MeetInCPH er en ny internasjonal B2B-workshop i Danmark, for både møte- og reisebransjen.

MeetInCPH samler aktører som reisebyråer, turoperatører, event-selskaper, incoming-byråer og andre møteplanleggere. Det vil også delta internasjonale leverandører som hoteller, flyselskaper, bilutleieselskaper og leverandører av teknisk utstyr.

MeetInCPH vil bli en årlig workshop med søkelys på kvalitetsmøter mellom kunder og leverandører.

Det blir også en workshop hvor det blir mulighet å møte hele reiselivsbransjen, mingle og følge opp på avtaler med eksisterende kunder og partnere.

Påmelding til utstillere er åpen på www.meetincph.dkPressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS