Serviceforum2016 nett

Serviceforum 2016: Innovasjon, nyskaping og nytenking

Innovasjon, nyskaping og nytenking er sentrale temaer når Serviceforum 2016 arrangeres av studentene på hotellhøgskolen i Stavanger torsdag 10. mars. Fagkonferansen vil foregå på Norsk Hotellhøgskole på dagtid, og fortsette med bankett på Sola Strand Hotell på kvelden.

Publisert

– Hvordan skal vi satse, omstille oss og se positivt på framtiden? Temanavnet på Servoceforum 2016 er derfor «Da klokkene klang, vi hoppet opp og sprang. Den beste måten å forutsi fremtiden på er å skape den!», melder Marita Volle Støyva i arrangementskomiteen.

Ser positivt på fremtiden

– Temaet for 2016 tar for seg innovasjon, nyskaping og nytenking. Hvordan skal vi satse, omstille oss og se positivt på framtiden? Kan vi forutse svingningene i markedet, eller vil de komme som et sjokk for oss? Vi vil ha fram innovasjon, satsing, ambisjon, motivasjon og positivitet, opplyser Volle Støyva, og fortsetter:

– Tar vi sjansen eller sitter vi og venter? I år tar vi for oss de som har satset, vært ambisiøse, hatt motgang, men også fått framgang. Vi tar sjansen og ser positivt på framtiden.

Styret for Serviceforum 2016

Styret for Serviceforum 2016 består av:

Leder: Charlotte Liabø Nestleder: Marita Volle Støyva Økonomiansvarlig: Silje Stunes Sponsoransvarlig: Phailin Phaensombat Salgsansvarlig: Marte Korsfur Faglig ansvarlig: Benedicte Nordvik Jahnsen Personalansvarlig: Sondre Carlsen Kreativ ansvarlig: Synne Mydland Johansen Markeds ansvarlig: Helene Nicolaysen Bankett: Hege Gunnarsen Hovmester: Mathilda Mårtensson Kjøkkensjef: Martin KristensenSoussjef: Tor Inge Iversen

Hotellhøgskolen og Sola Strand Hotel

Norsk hotellhøgskole har base på Universitet i Stavanger, og i år samarbeidet studentene med Sola Strand Hotel, der banketten for Serviceforum skal holdes.

Norsk Hotellfagskole ble flyttet til Sola fra Oslo i 1952, og mange av studentene hjalp til med driften av hotellet frem til 1967.

Stiftelsens styre stoppet i 1967 den ordinære hotelldriften grunnet dårlig økonomisk resultat. Norsk Hotelfagskole brukte deretter anlegget frem til våren 1974, da skolen ble flyttet til Høyskolen på Ullandhaug, nå Universitetet i Stavanger (UiS). Deler av hotellet ble benyttet som internat for studentene helt frem til 1982.

Serviceforum

Serviceforum er en non-profit studentorganisasjon, styrt av frivillige studenter på Norsk Hotellhøgskole. Ble stiftet i 1990 og har som mål å arrangere årlig nye innovative næringslivskonferanser for hotell-, restaurant- og reiselivsbransjen. Det skal være en dag hvor en kan ta opp aktuelle temaer, fremme faglig utvikling og bidra til inspirasjon og debatt for både studenter, næringslivet og andre interessenter. Dette er en fullspekket dag, hvor en på dagen får spennende foredragsholdere fra innland og utland til å snakke innenfor det aktuelle tema. Videre presenterer de frivillige studentene kveldsarrangement med bankett og underholdning. Det blir valgt nytt styre og nytt tema hvert år.

Les mer på Serviceforum.no

Du kan også følge Serviceforum på Facebook

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS