Foto: Morten Holt

Inviterer til åpningsparty på Smak 2017

På kvelden tirsdag 7. februar inviteres det til åpningsparty på Smak 2017. Det hele finner sted på Norges Varemesse.

Publisert

– Dette blir en sjelden anledning til å treffe bransjefolk og kolleger på den viktigste arenaen for serveringsnæringen i 2017 – så sett av datoen 7. februar, sier KAM i ASKO Servering og medlem av hovedkomiteen til Smak 2017, Per Engen.

Streetfood på Smak 2017.

– Vi satser på en uformell setting og gode rammer for mingling og relasjonsbygging, tillegger hovedkomitemedlem Tone Lystad fra Vectura.

Streetfood

Tema for matserveringen er streetfood, og maten serveres fra foodtrucks. Drikke er tilgjengelig fra pop up-barer som settes opp av ulike vin- og brennevinsimportører.

Jan E Rivelsrud fikk Horecabransjens Ærespris i 2014. I febraur 2017 skal prisen igjen deles ut til en markant person i bransjen. Her er Rivelsrud sammen med juryleder Kristin Krohn Devold. (Foto: Morten Holt)

Ett av innslagene på kveldens program er en presentasjon av de nordiske deltakerne i konkurransen Nordic Chefs team Challenge. Den er ett av konkurransehøydepunktene på SMAK 2017, og som det er knyttet mye prestisje til.

Horecabransjens Ærespris for andre gang

Loveshack. (Foto: Svein Finneide)

Andre høydepunkter under festen blir utdelingen av priser. Horecabransjens Ærespris, som for første gang ble overrakt til i Jan E Rivelsrud på bransjefesten til Smak i 2014. I 2017 skal prisen på ny overrekkes til en person som har vært markant i horecabransjen over tid. Det er BFSN, NHO Reiseliv og fagbladet Horeca (Horecanytt.no) som står bak prisen.

Åpningspartyet starter kl. 1830. Dette er gjort, fordi det vil være praktisk for mange å komme direkte fra messen.

Musikk og dans

– Og selvfølgelig blir det musikk og dans. Vi starter med DJ som holder på frem til 1930. Da ønskes det velkommen og kveldens konferansier entrer scenen. Etter kveldens omtaler og kåringer, kommer bandet Loveshack på scenen forteller Per Engen.

Åpningspartyet til Smak 2017 gir en fin mulighet for å treffe aktører i serveringsbransjen i en uformell setting.

– Smak 2017 samler hele bransjen fra lokalprodusenter til verdenskjente merkevareleverandører. Sammen med de muligheter dette gir for nettverksbygging og verdiskapning, betyr det mye for oss å tilføre besøkende kompetanse og ikke minst inspirasjon innenfor områder som er viktige for bransjen, fremhever Torill Engelberg, prosjektleder for Smak 2017.

Se Smak2017.no for oppdatert informasjon og fullt program. Der kan du også kjøpe billett til åpningspartyet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Smak 2017

* Smak-messen arrangeres hvert tredje år.

* Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori, samt IKT-tjenester til bransjen.

* Messen arrangeres fra tirsdag 7. til fredag 10. februar 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

* Konkurransen «Nordic Chefs team Challenge» er en av mange konkurranser som blir arrangert på Smak. Den arrangeres onsdag 8. februar.

* Les mer på Messe.no/smak

Powered by Labrador CMS