Store endringer hos Storkjøkkensenteret

Medlemsbedriftene i Storkjøkkensenteret AS har gått sammen, og kjøper kjeden som likeverdige partnere.

Publisert

Storkjøkkensenteret AS ble grunnlagt i 2007 av L&L Holding, ved Lars Harby og Liv Storvik Harby, og Hemma AS, ved Brede Hemma.

Siden oppstart har de samlet en rekke storkjøkkenforhandlere med lokal forankring.

En landsdekkende kjede.

«Lars Harby har siden oppstart vært daglig leder og primus motor i Storkjøkkensenteret AS. Tiden har nå kommet for Liv og Lars til å trekke seg tilbake og overlate drift og eierskap av kjeden til sine forhandlere», heter det i en pressemelding.

Medlemsbedriftene i Storkjøkkensenteret AS har gått sammen og kjøper kjeden som likeverdige partnere.

– Felles eierskap legger grunnlaget for en kompakt kjede, og effektivt drift med lokal forankring. Dette skal komme kundene til gode sier Henning Håkedal i Agder Storkjøkkensenter, som er en av kjedens nye eiere og leder av interimsstyret i Storkjøkkensenteret AS.

Avtroppende daglig leder Lars Harby er tilfreds med at arbeidet han har lagt ned i utviklingen av kjeden nå blir overtatt og videreutviklet av nye eiere, og med påtroppende ny daglig leder Fred Atle Steen-Hansen.

– Dette blir enda bedre! sier Harby.

Fred Atle Steen-Hansen som er ansatt som ny daglig leder fra 1. januar 2017. Han har lang erfaring i storkjøkkenbransjen, blant annet fra stillingen som daglig leder for AE Storhushold AS.

«Sammen med de nye eierne er vi allerede i gang med å legge strategien for tiden som kommer», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS