Lars Erik Vesterdal er tllbake hos Scandic Hotels fra 1. januar 2019.

Vesterdal tilbake hos Scandic

Tidligere kjøkkensjef på Scandic Nidelven, Lars Erik Vesterdal, er tilbake i Scandic-systemet. Fra 1. januar blir han ny sjef for mat og drikke for Scandic-hotellene i Midt-Norge.

Publisert
Lars Erik Vesterdal. (Foto: Scandic Hotels)

«Rockekokken» vil få det overordnede ansvaret for mat og drikke-tilbudet på blant annet Scandic Nidelven, som tidligere var hans arbeidsplass, i tillegg til 11 øvrige hoteller.

Tre år borte fra hotellbransjen var lenge nok for Lars Erik Vesterdal. Riktignok har han jobbet en kort periode for et konkurrerende hotell i Trondheim, men det er nå han virkelig føler at han kommer hjem igjen.

– Jeg gleder meg veldig til å jobbe med og videreutvikle mat- og drikketilbudet for alle Scandic-hotellene i Midt-Norge. Nå får jeg ansvaret for blant annet Scandic Seilet i Molde, et tøft rockehotell i Namsos, et av landets beste konferansehotell på Hell og ikke minst Scandic Nidelven i Trondheim, som mitt hjerte slår litt ekstra for og hvor jeg har stått utallige timer over grytene, sier Vesterdal i en pressemelding.

12 hoteller fra fra Namsos i nord til Ålesund i sør

12 hoteller er det Vesterdal får det matfaglige ansvaret for i en region som strekker seg fra Namsos i nord til Ålesund i sør.

Lars Erik Vesterdal sammen med landslagskokk Håkon Solbakk på NordØst i Trondheim, der Vesterdal har arbeidet de siste årene. (Foto: Morten Holt)

Med seg tar han erfaring som kjøkkensjef og soussjef ved restauranter i Trondheim, Oslo, Bergen og New York i tillegg til erfaring fra hotelldrift i Beijing. De siste tre årene har han drevet NordØst på Solsiden.

Snart nytt Scandic-hotell i Trondheim

– Det at Scandic satser så offensivt på mat, drikke og service gjør at jeg går til jobben med stor ydmykhet. Det de har gjort etter oppkjøpet av Rica står det enorm respekt av. Min gamle arbeidsplass, Scandic Nidelven, er et godt eksempel på det og at de har klart å beholde posisjonen som Norges suverent beste frokosthotell i så mange år, er ekstremt imponerende, sier Vesterdal i en pressemelding.

Et av de kommende prosjektene Vesterdal vil få bryne seg på de neste årene er det nye Scandic-hotellet som planlegges i Nyhavna.

– Å få muligheten til å være med på et sånt prosjekt fra begynnelsen av er selvfølgelig ekstra spennende, og jeg gleder meg til å starte de kreative prosessene for å forme det kommende mat- og drikketilbudet.

Les også: Scandic bygger Trondheims største hotell

Gi Scandic-hotellene i Midt-Norge et løft

Line Vikrem-Rosmæl, tidligere reiselivssjef i Trondheim, er distriktsdirektør for Scandic i Midt-Norge, og hun er svært fornøyd med å få Vesterdal med på laget.

– Trondheim er matby i fremmarsj i Norge. Da forplikter det også litt ekstra for alle i bransjen å leve opp til gjestenes høye forventninger. Med Vesterdal i spissen, er jeg sikker på at Scandic-hotellene i Trondheim og hele Midt-Norge vil løfte seg enda et hakk. Ikke bare er han en svært dyktig kokk, han er også en pådriver som er flink til å få frem det beste i folkene rundt seg, sier hun.

– Mat og drikke er en svært viktig del av hotellopplevelsen, og med Vesterdal på laget ser jeg frem imot å videreutvikle opplevelsen ytterligere til det beste for alle gjester, sier direktør for mat og drikke i Scandic Norge, Morten Malting.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS