Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Opplev det ekte Italia

Cesarine er en ny reservasjonsportal som tilbyr matentusiaster å virkelig oppleve det ekte italienske kjøkkenet - hjemme hos en italiensk vert et sted i Italia.

Publisert
Mat og drikke på Cesarine-menyen. Her fra Villa Tiboldi i Piemonte. (Foto: Morten Holt)
Mat og drikke på Cesarine-menyen. Her fra Villa Tiboldi i Piemonte. (Foto: Morten Holt)

Gjennom Cesarine har gjestene muligheten til å velge mellom over 700 smaksopplevelser fra forskjellige italienske kokker i over 120 italienske byer for å nyte hjemmelaget mat. Disse kokkene er beskyttere av den italienske gastronomiske arv, ambassadører for italiensk kultur og har som hensikt å ta vare på oppskrifter og tradisjon som har blitt videreført gjennom generasjoner.

Hver kokk tilbyr unike opplevelser fra sine egne oppskrifter, typisk for regionen du bor i.

Cesarines kokker kalles ”Cesarinas" og deres viktigste oppgave er å gi gjesten en hyggelig og hjemmekoselig kulinarisk opplevelse.

Mat og drikke på Cesarine-menyen. (Foto: Morten Holt)
Mat og drikke på Cesarine-menyen. (Foto: Morten Holt)

Hjertet i den italienske husmannskosten

Cesarine er hjertet i den italienske husmannskosten. Grunnlagt i 2004 som en forening basert på en idé fra Egeria Di Nallo, en sosiolog ved Universitetet i Bologna, utviklet Cesarine seg til å bli en innovative start-up i 2014 grunnet et bidrag fra den digitale entreprenøren Davide Maggio, som forsto vekstpotensialet i ly av de nyeste trender innenfor mat- og vinturisme.

Med sin økende vekst og oppmerksomhet rundt om i verden, har Cesarine som målsetting å utvide de res nettverk til et større utvalg av internasjonale markeder.

Illustrasjonsfoto: Morten Holt
Illustrasjonsfoto: Morten Holt

Cesarine ønsker matentusiaster fra hele verden velkommen inn i deres hjem og introduserer dem til autentiske lokale smaker. Hver enkelt «Cesarina» tilbyr en unik matopplevelse hvor det lidenskapelig tilberedes og serveres lokale retter med autentisk opphav. De tilbyr også kokkekurs med mulighet for å besøke lokale markeder og produsenter, private arrangementer og catering på eksklusive lokasjoner perfekt tilrettelagt for sammenkomster, fester og konferanser.

Autensitet

Som ambassadører for italienske mattradisjoner gjennom deres lidenskap for tradisjonell kokkekunst, ble Cesarine utvalgt til å ta del i det italienske reisenettverket «Bel Paese» og følger nøye deres sett av verdier.

Autentisitet er det første punktet. Autentisitet er gjennomgående i utvalget av menyer som stammer fra erfarne kokker med dyp kunnskap om tradisjonelle familieoppskrifter. Gjennom følelsen av vennlighet og deres entusiasme for gjestfrihet sikrer de at deres gjester får opplevelsen av behagelige og fullkomne kulinariske opplevelser hver gang. Teritoriell respekt vises gjennom utvalget av genuine og lokale råvarer og produkter.

Cesarine, med deres kulinariske tilbud, søker etter nye måter å promotere og sikre at ekte og tradisjonell italiensk kulinarisk arv vil bestå. Deres ambisjon om å ivareta disse verdiene har alltid drevet Cesarine i retningen mot å være det mest innflytelsesrike nettverket av hjemmekokker i Italia.

Les mer på Cesarine.com

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS