Podium Wines og Hans A. Flaaten er slått sammen. Det nye selskapet heter nå Flaaten. (Foto: Flaaten)
Podium Wines og Hans A. Flaaten er slått sammen. Det nye selskapet heter nå Flaaten. (Foto: Flaaten)

Podium Wines og Hans A. Flaaten er blitt til Flaaten

Moestue Group-selskapene Podium Wines og Hans A. Flaaten er slått sammen. Fusjonen trådte i kraft fra 1. oktober 2017, og det nye navnet på selskapet er Flaaten.

Publisert

– Det skaper en sterk og robust organisasjon som er godt rustet til videreutvikling av deres felles portefølje. Vi får vi det beste fra to verdener inn i et nytt og dedikert selskap, sier daglig leder i Flaaten, Mattias Hallin i en pressemelding.

Fullserviceleverandør i det norske markedet

«Etter sammenslåingen vil Flaaten selge totalt rundt én million liter vin og brennevin i året. De eksisterende porteføljene komplementerer hverandre godt, og det nye selskapet er på alle måter en fullserviceleverandør til det norske markedet. Større arbeidskraft og tyngre investeringer vil sikre økt styrke i det norske markedet, i horeca-sektoren og på Vinmonopolet. Med respekt for faget og stolthet i arbeidet vårt, er kvalitet et aspekt selskapet setter svært høyt. Målet er å gi sluttkundene nye og spennende smaker innenfor trygge rammer», heter det i en pressemelding fra det nye selskapet.

– Vi mener at denne omorganiseringen er et smart og strategisk trekk som vil være formålstjenelig både for våre leverandører, våre kunder og for Moestue Group som helhet, sier administrerende direktør i Moestue Group, Inge Hilland.

Skal by på seg selv og dele kunnskap

Hans A. Flaaten ble etablert så tidlig som i 1893. Med Podium Wines på laget, skal selskapet videreføre de stolte tradisjonene, samtidig som det skal tenkes nytt.

– Med slagordet «Your partner in wine» skal vi være mye mer enn et selskap som bare distribuerer vin. Vi skal by på oss selv og vår kunnskap, og vi skal snakke et ujålete språk som alle forstår, sier kommunikasjonsansvarlig Helga Dis Asbergsdottir.

Med kjærlighet for faget og personlige relasjoner jobber Flaaten tett med noen av verdens beste vinprodusenter som har fulgt de respektive selskapene i en årrekke.

– Vi følger prosessen «hands on» gjennom hele verdikjeden og sørger for at kundene våre får det beste til den absolutt beste prisen, sier Asbergsdottir.

Disse er med

Det nye selskapet består av de fullstendige teamene fra både Podium Wines og Hans A. Flaaten, totalt fem personer, i tillegg til Moestue Groups horeca-salgsteam på fem personer, samt et back-office-team på fem mennesker.

Mattias Hallin: Nåværende daglig leder for Hans A. Flaaten - forblir daglig leder i det nye selskapet. Han har tidligere jobbet tre år hos Moët-Hennessy, etterfulgt av 10 år i Moestue Grape Selections, senest som porteføljedirektør, før han ble daglig leder for Hans A. Flaaten i 2016.

Victoria A. Brandvold: Nåværende daglig leder for Podium Wines blir porteføljedirektør for det nye selskapet. Hun har 19 års erfaring fra vin- og brennevinsbransjen, de siste 12 årene har vært i Podium Wines, senest som daglig leder.

Thomas Stabenfeldt: Har ni års erfaring som produktsjef i Podium Wines, etter 10 år som vinmaker i Italia, hvorav de siste seks årene var som kjellermester. Stabenfeldt vil være porteføljeansvarlig i det nye selskapet.

Helga Dis Asbergsdottir: Har fire års erfaring som markeds- og kommunikasjonsansvarlig i Podium Wines, etter å ha jobbet fire år med markedsføring og driftsledelse i horeca-sektoren. Hun vil beholde sin nåværende stilling i det nye selskapet. Dis Asbergsdottir går ut i mammapermisjon i november.

Karsten Kaas: Har hatt logistikkansvar for Podium Wines de siste seks årene, og Hans A Flaaten siden Moestue Group tok over det selskapet.

Anna Lundemo: Finansdirektør for Moestue Group.

Nils Flaaten: Den tidligere eieren av Hans A Flaaten. Jobber fortsatt aktivt mot kundene i horeca og som konsulent i det nye selskapet.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS