kontinentalbar_The-Georgia-

Kontinental bar: Fascinerende klassiker

- En nydelig variant av Mint Julep, en av de klassiske drinkene som alltid har fascinert meg. Den lages på en litt spesiell måte, og har derfor vært inspirasjonskilde for mange bartendere.

Publisert

Verken juice eller mineralvann benyttes, og den knuste isen er med på å gi drinken særpreg. Temperaturforskjellen på drinken og rommet vil medføre at det det under røringen dannes et rimlag på utsiden av glasset. Derfor må den også serveres med en serviett.

The Georgia Julep

3 cl bourbon2 cl Cartron ferskenlikør 6 mynteblader

Ha ferskenlikøren og peppermyntebladene i glasset. Knus forsiktig bladene med en mudler. Jo mer en presser bladene, desto mer fremtredende blir smaken. Ha i bourbon og knust is, og rør godt i minst ett minutt.

For at drinken skal komme til sin rett, er det helt avgjørende å bruke et stort, tynt longdrinkglass og fylle glasset helt fullt med knust is. Server med sugerør og en serviett.

Powered by Labrador CMS