Koskenkorva Noble Explosion nett
Koskenkorva Noble Explosion nett

Koskenkorva hyller Alfred Nobel med Noble Explosion

Koskenkorva Vodkas Noble Explosion er årets offisielle Nobel-drink. Med konseptet Dare to Think gjør Koskenkorva entré med de store tenkere, drømmere og intellektuelle på Nobels fredsprisutdeling.

Publisert

På Nobel Nightcap, det mytiske nachspielet, vil nobelvinnere, monarker og studenter få servert spesialkomponerte Koskenkorva-drinker fremført som en hyllest til Alfred Nobel. Der har Koskenkorva ansvaret for de tematiske barene som serverer drinker noe utenom det vanlige.

– Da vi ble invitert til å delta på Nobels fredsprisutdeling ønsket vi å skape en drink som hyllest til Alfred Nobel. En eksplosjon er selvfølgelig det optimale symbolet for Nobel, selv om vi begrenser det til en eksplosjon i et cocktailglass, sier Patrik Holtari i Altia.

Dare to Drink

Det nye Dare to Think-konseptet gjør Koskenkorva til en egnet partner for Nobel-festlighetene, siden det dreier seg om å feire mennesker som kan se ting ut fra egne kriterier og ikke bare følger andres.

Koskenkorva Noble Explosion er den offisielle Nobel-drinken 2009.

For å illustrere denne filosofien har Koskenkorva engasjert tre respekterte og handlekraftige finske tenkere som ærlig og direkte vil si sine meninger i den nye produktkampanjen:

Esa-Pekka Salonen – dirigent og komponist

Eicca Toppinen – førstecellist i Apocalyptica

Hans Välimäki – 2-stjerners Michelin chef

Oppskrift på ”Noble Explosion” cocktail

Ingredienser

* 4 cl Koskenkorva Vodka Lingonberry

* 1,5 cl sukkersirup

* 2 friske jordbær

* 6-10 mynteblader

Tilbehør: Flammet appelsinskall

Glass: Martini

Fremgangsmåte: Start med å helle ingrediensene i en cocktailshaker, også jordbærene og mynten. Rør rundt. Tilsett is og rist godt. Bruk sil når du heller det over i et cocktailglass.

Ta skallet fra en appelsin og sørg for at det hvite på innsiden blir fjernet. Tenn opp en flamme med en lighter og hold den over glasset. Først varmer du overflaten på skallet og deretter klemmer du skallet slik at oljen spruter gjennom flammen.

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS