BeefeaterRoyalPunsj
BeefeaterRoyalPunsj

Server kongelig punsj

Det har i de siste ukene vært umulig å ikke få med seg at fredag denne uka er det kongelig bryllup i London. Prins William og Kate Middelton gifter seg i Westminster Abbey 29. april. Feiringen i gatene har allerede startet og England er i bryllupsrus. Hva er vel mer engelsk enn å feire årets store øyeblikk i London med en frisk punsj?

Publisert

The Beefeater Royal Punch.

Som den eneste store London Dry Gin som fortsatt destilleres i hjertet av London anbefaler Pernod Ricard Norway Beefeater Royal Punch til feiringen av bryllupet.

– Server din gjester punsj og bli med på feiringen fra første stund på NRK1 klokka 10. Spesielt stort blir øyeblikket på balkongen der alle får se ”The Royal Kiss” mellom Prins William og Kate Middelton, melder Heidi Stumo i Pernod Ricard Norway.

The Beefeater Royal Punch

Oppskriften inneholder både klassiske og nye ingredienser, og når de mixes får vi en punch med en moderne vri.

Beefeater London Dry and Dubonnet (en klassisk gin mix) kombinert med granateplejus, lemonade og Angostura bitter, som er en av de originale og mest berømte punsjingredienser, gjør denne kombinasjonen komplett.

Ingredienser

* 2 deler Beefeater London Dry Gin

* 1 del Dubonnet

* 1 del granateplejus

* 2 deler frisk lemonade (American style)

* Smak til med Angostura bitters

Tilbehør: sitron- og limeskiver, mynteblader og frø fra granateple.

Glass: Highball glass, serveres i en stor bolle eller mugge

Fremgangsmåte: Mix alle ingrediensene og server. Avkjøl punsjen med masse isbiter. Du kan også lage isbiter selv ved å fryse ned appelsin- og sitronskiver med vann.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS