Smirnoff Gold3
Smirnoff Gold3

Gylne sommerdrinker

Gull er i vinden, og det samme kan sies om sommerens nye drinker. Med enkle grep viser barsjef på utestedet Lawo, Jan Rennen, hvordan du kan få dine drinker til å skinne som gull.

Publisert

Smirnoff Gold Cinnamon er som den tradisjonelle Smirnoff Red destillert tre ganger og trekullfiltrert ti ganger. Det gjør det til en vodka med ren og klar smak. En spesiell prosess sørger for at gullflakene ikke synker til bunns, men flyter rundt i flasken.

­

Jan Rennen

– Vi er veldig glade for å kunne lansere Smirnoff Gold, det er en ny måte å nyte Smirnoff på. Dette er vår første luksuslikør fylt med ekte spiselig gull som er suspendert i flasken. Deilig å nyte som den er eller blandet i en longdrink, den tilfører noe nytt og spennende til Smirnoff serien, sier Daniel Hatton, Marketing Manager for Smirnoff Vest-Europa.

Gull på syltetøyglass.

Gull på syltetøyglass

– Denne drinken er perfekt for pikniken, i parken eller for det uventede besøket etter en sen bytur. Det handler om å benytte seg av det man har hjemme; det skal være enkelt, sier Jan Rennen. Mange har et syltetøyglass med lokk tilgjengelig, med eller uten bærrester. Syltetøyglasset fungerer utmerket som shaker for denne friske og gode drinken med sitt spesielle utseende med flytende ekte gullflak.

Ingredienser

40ml Smirnoff Gold

30ml sukker

10ml sitron

The Golden Flute

eggehvite fra ett egg

Fremgangsmåte: 1) Fyll opp glasset med alle nevnte ingredienser, 2) Skru på lokket og «shake it» , 3) Tilsett is og «shake» igjen, 4) Tilsett litt mere is og eventuelt litt sitrongarnityr om du ønsker å imponere.

The Golden Flute

Ingredienser

40 ml Smirnoff Gold

80 ml klar eplejuice

Fremgangsmåte: Drikken serveres kald

The Golden Applebite

The Golden Applebite

Ingredienser

40 ml Smirnoff Gold

50 ml klar eplejuice

50 ml sitronsoda (f.eks. Sprite)

The Golden Mule.

1 limeskive

Fremgangsmåte: 1) Fyll glasset med is og tilsett ingrediensene, 2) Rør rundt og pynt gjerne med en limeskive

Golden Mule

Ingredienser:

40 ml Smirnoff Gold

100 ml Ingefærøl

Lime

Fremgangsmåte: 1) Fyll glasset med is, 2) Tilsett ingrediensene, 3) Pynt med en limeskive

Powered by Labrador CMS