McDonald's tester nytt konsept i Norge

Publisert

McDonald's tester nytt servicekonsept og selvbetjening i Norge. Den første restauranten med det nye konseptet åpner på Alnabru nå i mars.

I tillegg til Alnabru, vil McDonald's i løpet av de neste månedene også teste konseptet ved Gardermoen og på Majorstua,

– Bedre og mer sømløs opplevelse

– Vi tester nå et nytt servicekonsept i Norge for å gi kundene en bedre og mer sømløs opplevelse når de besøker en McDonald's-restaurant. Som et ledd i denne satsingen har vi nå installert digitale bestillingskiosker, som gjør at kunden vil kunne velge om de vil legge til eller ta vekk noen ingredienser på burgeren sin når de bestiller, sier sjef for kommunikasjon og myndighetskontakt i McDonald's Norge, Erik Lødding, i en pressemelding.

– På sikt vil dette også muliggjøre flere produkter på menyen. Når kundene bestiller, vil de få en kvittering med et bestillingsnummer. Når maten er klar, kan denne enkelt hentes fra utleveringspunktet i restauranten, fortsetter Lødding.

Testingen av det nye konseptet innebærer også betydelige operasjonelle endringer.

– Selv om vi digitaliserer mye i restaurantene, vil behovet for ansatte fortsatt være det samme. Alle ansatte må igjennom grundig opplæring i nye prosedyrer før vi introduserer konseptet i en restaurant. Vi har derfor satt i gang et omfattende treningsprogram. Som en av Norges største arbeidsplasser for unge, opplever vi et stort engasjement rundt det nye servicekonseptet og muligheten de får til å være med på testingen av dette fremtidsrettede konseptet, sier Lødding.

Virtuelle spill og mobilladere ved bordene

– McDonald's skal være et pusterom i en hektisk hverdag og stedet du ønsker å besøke for å kose deg. Vi har derfor valgt å installere virtuelle spill og mobilladere for både Apple og Android-telefoner ved restauranten som nå åpner på Alnabru. Det betyr at du kan velge mellom 10 forskjellige spill, som du kan kose deg med sammen med familie og venner, sier Lødding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS