Astrid Aasen på Gangstad Gårdsysteri. (Arkivfoto: Morten Holt)
Astrid Aasen på Gangstad Gårdsysteri. (Arkivfoto: Morten Holt)

Beste leverandør av mat til Hurtigruten

Gangstad Gårdsysteri er kåret til den beste leverandøren av mat til Hurtigruten. Det er kjøkkensjefene på samtlige 11. hurtigruteskip som står bak kåringen.

Publisert

Daglig leder Jostein Austli og gründer Astrid Aasen mottok den prisen under en tilstelning i Tromsø onsdag kveld (Campus Hurtigruten Awards).

Aasen sier at utmerkelsen har en ekstra tyngde ved at det er samtlige kjøkkensjefer ved hurtigruteskipene som står bak kåringen.

Et gledelig «sjokk»

– Dette kom som et sjokk for oss – av det gledelige slaget. Vi har ikke vært i nærheten av å tenke i retning av at vi skulle bli kåret den den aller beste leverandøren av mat til Hurtigruta, og det i konkurranse med veldig mange store og proffe leverandørene, sier Aasen til T-a.no.

Historien

– Vi har forstått at de er lagt vekt på kvalitet, smak, levering og evnen til å formidle en historie bak produktene. Det handler om hele pakken av faktorer som gjør at du betraktes som en god leverandør, sier Gangstad.

Astrid Aasen lar ikke anledningen gå fra seg til å skryte av sin daglige leder Jostein Austli, som startet i stillingen på Gangstad for ett år siden.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS