Norwegian Experience vokser

Gjennom investeringsselskapet Stavanger Investering, ser Rugland-familien langsiktige muligheter i Norwegian Experience.

Publisert

– Vi har stor tro på den teknologibaserte tilnærmingen som Norwegian Experience tilfører reiselivet, sier Ole Kristian Rugland.

Ønsker å løfte frem destinasjonen Norge

– Vi er veldig glade for at Stavanger Investering ser det samme potensialet som oss, sier daglig leder i Norwegian Experience Ola Thuen Neergaard.

Norwegian Experience brenner for å utvikle ikoniske naturopplevelser som alle kan ta del i. Nå satser vi friskt videre med en ny investor ombord, og ser med stor begeistring frem til å utvikle selskapet sammen med vår sterke eiergruppe, sier Thuen Neergaard.

Fra før er blant annet Ola Soppeland, Eyvind Flood og Risör mannen Martin Hauge gjennom sitt investeringsselskap Haflo AB, eiere i selskapet. Martin Hauge, som er selskapets styreleder og hovedeier, gleder seg over å få Ole Kristian Rugland inn i selskapets styre for sammen å bidra til den fortsatte gode utvikling av Norwegian Experience.

Satser med ny teknologi i krisetider

– Vi er fullt klar over at det er ganske mørkt i reiselivsbransjen akkurat nå, men vi mener dette er en god tid for bransjen til å tenke nytt og innovativt fornye seg. Derfor har vi store forventninger til det å benytte teknologi for å styrke gjesteopplevelsen. Vi ønsker å frigjøre våre kunders tid som de heller kan benytte til å fokusere på sine gjester. Vi kaller det å gå fra transaksjon til relasjon, sier en optimistisk Thuen Nergaard.

Det store målet er å rigge reiselivsbransjen for en ny vår. Stavanger Investering går inn blant selskapets langsiktige eiere, og ser store muligheter for reiselivsbransjen både nasjonalt og internasjonalt.

Norwegian Experience (NX)

Norwegian Experience drifter Preikestolen BaseCamp, Ryfylke BaseCamp, aktivitetsselskapet Outdoorlife Norway, samt tjeneste og teknologi bedriftene, Lif by NX, Lif Accounting og hotellsystemet Getshop.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS