Gothia Towers i Göteborg er rangert blant de 100 beste forretningsreisehotellene i verden. (Foto: Gothia Towers)

De 100 beste forretningshotellene i verden

Ikke et eneste norsk hotell er med på listen i en ny kåring som viser de 100 beste forretningsreisehotellene i verden. Men Sverige og Danmark er godt representert.

Publisert

Den «beste byen» i Norden er Göteborg, som har med fire hoteller; Gothia Towers, First Hotel G, Hotel Opera og Hotel Riverton. Tre hoteller i Stockholm, Hotel Terminus Stockholm, Hotel Birger Jarl og Nobis Hotel er også med på topp-100-lista. Fra Danmark er First Hotel Mayfair med blant de 100 beste i verden.

Årlig kåring

Det er det globale forretningsreisebyrået Egencia som presenterer de 100 beste hotellene for forretningsreisende. Kåringen foretas årlig.

Mer enn 300 000 hoteller i 17 ulike land var med i vurderingen. Hotellene er vurdert etter følgene kriterier: popularitet, pris, komfort, kundeservice og total opplevelse.

Se hele topp-100 lista her

– Unik kundeservice

På alle hotellene som var med i vurderingen har Egencias-reisende tilbrakt: 160 000 netter på hotell med gratis wifi, 138 000 netter på hotell med inkludert frokost og 53 000 netter som gir bonuspoeng.

– Vi anerkjenner våre beste hotellpartnere, og denne kåringen er et bevis på at de når helt til topp. Vi vet at disse hotellene har en unik kundeservice der den reisende alltid er i fokus. I tillegg scorer hotellene på topp 100-lista godt på både pris og komfort, noe vi vet våre reisende alltid vurderer når de skal velge hotell, sier VP for Global Supply i Egencia, Andrew Dyer, i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS