Eskild Josten og Ellen Merethe Grundtvig Lurås.
Unilevers norske representant Ellen Merethe Grundtvig Lurås og Eskild Josten, matfaglig ansvarlig på ISS i Norge.

Unilever Food Solutions og ISS har utviklet bærekraftige menyer

Kantinekjeden ISS har sammen med Unilever og Knorr utviklet flere oppskrifter basert på bærekraftige ingredienser i Future 50 foods rapporten. Disse oppskriftene vil bli tatt i bruk i Norske ISS kantiner over hele landet.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS