Ganefartpris-til-Marche-Klo

Marché Kløfta regionvinner i norsk Ganefart

Onsdag ble plaketten overrakt Marché Kløfta, som et bevis på at det ikke finnes bedre matsteder langs veiene i Oslo, Akershus og Østfold.

Publisert

Liv Ragni Kvinnes (t.v.), leder av Østfold Bygdekvinnelag, overrekker plaketten til daglig leder ved Marché Kløfta Eva Mathisen, videre ass. leder Hilde Ramsrud og kjøkkensjef Kathrine Halvorsen. Bak (i gul bluse) Erna Kjekstad. (Foto: Marché Kløfta)

Den regionale vinneren av Ganefart 2010 omtales som ”nyskapende, spennende, men godt tilpasset norske forhold” selv om spisestedet tilhører en internasjonal kjede. Det berømmes for ”sunne matvarer som frukt og grønt og har tydelig profil på rene, gode råvarer”:

”Maten frembys fristende, delikat og appetittvekkende. Råvarer er plassert godt synlig, raust og tiltalende. Tydelig skilting viser hvor råvarene kommer fra. Menyen presenteres enkelt og med norske navn på rettene. Her er det mye norsk tradisjonsmat.”

Marché Kløfta berømmes videre for fleksible porsjonsstørrelser med gode valgmuligheter for tilbehør (salater, poteter/brød og dressinger, for at barnemenyen dessuten gir gode valgmuligheter og for at betjeningen holder et høyt faglig nivå, gir god informasjon om maten og yter god service.

Åtte finalister

Det betyr at alle åtte finalister nå er klare, i tillegg til Marché Kløfta:

• Birk Husky i Svanvik, Pasvik representerer Finnmark og Troms.

• Storjord Hotel representerer Nordland. • Kongsvold Fjellstue representerer Trønderlagsfylkene, Møre og Romsdal.

• Gloppen Hotell representerer Hordaland og Sogn.

• Sogndalstrand Kulturhotell representerer Agderfylkene og Rogaland.

• Kjøkken Kroken i Hemsedal representerer Buskerud, Vestfold og Telemark.

• Oldemors Karjol på Jevnaker representerer Hedmark og Oppland.

Powered by Labrador CMS