Hotelldirektør på Gaustablikk Høyfjellshotell, John Kristian Stubban. (Foto: Gaustablikk Høyfjellshotell) Gaustablikk hever standarden i forkant av vintersesongen I forkant av vinteren 2021/2022 hever Gaustablikk Høyfjellshotell standarden på både gjestenes opplevelse og komfort. Redaksjonen i Horecanytt Publisert mandag 04. oktober 2021 - 06:14 For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud: TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Kort TOTAL(digitalt + papir)1 år til kr 1 192,50,-(herav mva kr 132,50) Faktura DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Kort DIGITAL(kun digitalt)1 år til kr 860,-(herav mva kr 0,-) Faktura Allerede abonnent? Logg inn her Gå til min side vinter 2021/2022 gaustablikk hotell nyheter oktober 2021 reiseliv turisme