PerPaulsenRadisson2
PerPaulsenRadisson2

Paulsen ny Radisson-sjef

Per Paulsen (57) blir ny administrerende direktør på Radisson Blu Hotel Norge i Bergen – der han også startet sin yrkeskarriere som kokkelærling i 1973. Samtidig blir Paulsen regiondirektør for Vestlandet, Midt- og Nord-Norge. Paulsen begynte i den nye stillingen 1. juli.

Publisert

Per Paulsen er ny administrerende direktør ved Radisson Blu Hotel Norge i Bergen, og regiondirektør for Vestlandet, Midt- og Nord-Norge. Paulsen startet sin lange hotellkarriere på nettopp Hotel Norge som kokkelærling for 38 år siden.

Paulsen kommer fra stillingen som regiondirektør for Nord-Norge (Regional Director Norway North) med ansvar for sju Radisson Blu-hoteller.

Han har vært involvert i ulike prosjekter ved en rekke hoteller i Norge siden 2001.

På mange måter slutter nå sirkelen. Paulsen begynte nemlig sin hotellkarriere som kokkelærling ved Radisson Blu Hotel Norge i 1973.

Endene møtes

– Jeg ser virkelig frem til å vende tilbake til Bergen og Hotel Norge. Jeg har mye å takke hotellet for. Det var her jeg gikk i kokkelære i 1973, og det var også her jeg møtte min kone.

Jobben som hotelldirektør og leder for hotellene i på Vestlandet, Midt- og Nord-Norge er utfordrende, men min ambisjon er, sammen med dyktige kolleger, å løfte hotellene våre enda noen hakk, sier Paulsen.

Lojal

Per Paulsen ble ansatt første gang i The Rezidor Hotel Group som General Manager ved Radisson Royal Garden Hotel i Trondheim i 2001.

I 2006 kom han til Bergen som General Manager ved Radisson Blu Royal Hotel Bryggen, før han i 2008 ble forfremmet og tilbudt stillingen som General Manager ved Radisson Blu Hotel i Tromsø.

Veldig fornøyd

Christian Gartmann, Area Vice President Nordic i The Rezidor Hotel Group er veldig fornøyd med ansettelsen.

– Jeg vil gratulere Per med nye spennende utfordringer, både i Bergen og som regionsleder. Han går en fantastisk tid i møte, og jeg ønsker lykke til med en av Norges mest spennende hotelljobber, sier Gartmann.

Powered by Labrador CMS