Rica Ishavshotel Tromsø1

Svanen på ishavshotellet

Rica Hotels fortsetter jobben med å svanemerke sine hoteller. Siste tilskudd er Rica Ishavshotel, og hotellet ved kaikanten i Tromsø feiret begivenheten sammen med inviterte kunder. Ishavshotellet ble nylig også kåret til Norges nest beste frokosthotell.

Publisert

Rica Ishavshotel i Tromsø er svanemerket. (Foto: Rica Hotels)

– Selv om det på en slik dag er mest moro, er det hardt og målrettet arbeid som ligger bak sertifiseringen og at Rica Ishavshotel i dag kan heise flagget med Svanen utenfor hotellet, forsikrer hotelldirektør Ulf Johansen.

Nylig fikk han og hotellet også en annen utmerkelse. Hotellet endte nemlig på sølvplass da Norges beste hotellfrokoster nylig ble kåret.

Les om frokostkåringen her

Verdens strengeste miljøkrav

Ordfører i Tromsø, Arild Hausberg, delte ut lisensen på vegne av Miljømerking. Det var en stolt gjeng ved Rica Ishavshotel som kunne konstatere at hotellet nå oppfyller Miljømerkings krav til å motta det offisielle nordiske miljømerket Svanen - verdens strengeste miljøkrav for hoteller.

Overrekkelsen fant sted under et kundearrangement ved Rica Ishavshotel, der tildelingen ble markert med underholdning fra hotellets egne ansatte.

Tiltak

– Alt av engangsemballasje er fjernet, vi kildesorterer alt avfall, kun godkjente rengjøringsmidler med Svanen benyttes og vi har i tillegg redusert vårt vann- og energiforbruk gjennom investeringer på hotellet. Dette medfører at samtlige avdelinger ved hotellet bidrar til en mer miljømessig skånsom drift, sier direktør Johansen.

Miljlømerking skjerper stadig kravene til lisensinnehavere, og derfor er det en kontinuerlig jobb for å bidra til et bedre miljø som hotellet nå har startet på.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS