Gunnar Kvamme1

Matomsorgsdagene 2010

Temaet på Matomsorgsdagene 16. og 17. februar neste år personalkantinen. Dyktige forelesere vil snakke om ”Et balansert kosthold – hvordan planlegges det?” og  ”Hvordan ivareta kantinepersonalet?”. I tillegg blir det utdeling av Matomsorgsprisen 2010.

Publisert

Det vil også bli satt fokus på miljøperspektivet i verdikjeden når Matomsorgsdagene arrangeres på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

Utdeling av Matomsorgsprisen 2010 vil skje første dag, men det er også innlag to bedriftsbesøk i forbindelse med Matomsorgsdagene 2010.

Gunnar Kvamme fikk Matomsorgsprisen 2009. (Foto: Morten Holt)

SiV Vestfold og Gipø

Det ene går til Sykehuset i Vestfold, der de på produksjonskjøkkenet i SiV-Tønsberg produserer ca. en halv million middager i året.

SiV-Tønsberg var det første kjøkkenet i Norge som tok i bruk produksjonsmetoden CapKold i 2005.

Deltakerne skal også få treffe Janicke Gurijordet, vinner av Matomsorgsprisen 2008, igjen. Denne gangen skal vi avlegge arbeidsplassen hennes et besøk. På Gipø Bo- og behandlingssenter får vi omvisning. I tillegg får vi en demonstrasjon av bestillingssystemet som de bruker der som går fra avdeling til kjøkken og til de hjemmeboende

Matomsorgsprisen 2010

Matomsorgsprisen 2010 skal deles ut i forbindelse med Matomsorgsdagene 16. og 17. februar neste år, som arrangeres på Klubben Hotell i Tønsberg.

Matomsorgsprisen skal deles ut for femte gang i februar neste år. Juryen er på let etter nye gode kandidater til den anerkjente prisen, som er en påskjønnelse for god matomsorg i institusjoner og kantiner.

Fristen for nye kandidater er 1. november 2009.

Juryen

Juryen for Matomsorgsprisen sammen med vinneren av prisen i år, Gunnar Kvamme (midten). Fra venstre Ivar Villa, Jannicke Gurijordet, Britt Sørø (Kost- og ernæringsforbundet) og Odd H. Vanebo. (Foto: Morten Holt)

Juryen for Matomsorgsprisen 2010 er Ivar Villa (juryleder), seniormedarbeider i Horeca, Odd Vanebo og Janicke Gurijordet, tidligere vinner av prisen (2008) og kjøkkensjef ved Nøtterøy sentralkjøkken. Sekretær er Bente Faustino, Kost- og ernæringsforbundet.

Prisen består av et originalt diplom og et kunstverk gitt av Horeca, og et stipend på 30 000 kroner gitt av Kost- og ernæringsforbundet og sponsor Tine BA.

Selve utdelingen finner sted 16. februar neste år.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS