Best Western Jørgensen Hotel.

Fra Royal Garden hjem til Danmark

Peter Anker-Møller, som de siste årene har ledet Radisson Blu i Fredrikstad (nå Quality) og sist Radisson Blu Royal Garden i Trondheim, tar over Best Western Jørgensens Hotel i Horsens sammen med Halldis Augensen 1. juni. Hotellet i Anker-Møllers hjemby er byens eldste med en særegen profil og en markant profil i byens historie og bybilde.

Publisert

Best Western Jørgensen Hotel i Horsens blir 1. juni overtatt av Halldis Augensen og Peter Anker-Møller.

– Vi ser frem til å lede denne tradisjonsrike bedriften, og å utvikle det i de kommende årene. Det er en drøm å få muligheten til å ta over dette hotellet. Vi har lenge vært på utkikk etter et hotell som vi kan drive sammen, og da muligheten dukket opp, var vi ikke i tvil om at Jørgensen var et riktig valg for oss, sier Augensen og Anker-Møller.

Peter Anker-Møller, da han var direktør på Radisson Blu-hotellet (nå Quality) i Fredrikstad. (Foto: Morten Holt)

Peter Anker-Møller

Tilbake til hjembyen

Med oppkjøpet av Jørgensens Hotel vender Peter Anker-Møller tilbake til hjembyen, der hans far var en gang pastor i klosterkirken.

Peter reiste fra Horsens i 1982 å starte ved SAS Royal Hotel i København. Dette førte til en lang karriere på toppnivå i Radisson SAS- og senere Radisson Blu-systemet. Han havnet etter hvert i Bergen, der Peter møtte Halldis. Senere har de vært i Tromsø, Stockholm, Oslo, Vilnius, Bratislava, Kiev, Fredrikstad og sist, Radisson Blu Royal Garden i Trondheim.

Les også: Bjørgvin Thorsteinsson blir ny Royal Garden-sjef

"

Halldis Augensen.

– Det har vært en lærerik tur rundt i Europa. Men jeg har alltid fulgt med på hva som har skjedd i Horsens, og vet at Best Western Jørgensens Hotel har en sterk forankring hos Horsens befolkningen. Det er med stor respekt for det renommeet hoteller har at vi nå overtar dette hotellet, sier Peter Anker-Møller.

Fra Shell til hotell

Halldis Augensen kommer fra Bergen i Norge. Hun er født i 1965, og ble utdannet ved universitetet og handelshøyskolen i Bergen.

Hun har tidligere jobbet ved flere hoteller i Norge, men har i de siste 10 årene hatt ulike ledende stillinger langs stab og administrasjon ved A/S Norske Shell i Oslo.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS