Tristan Viala nett2

Fra Royal Christiania til Engø

Tristan Viala (29) har forlatt hotellsjefsstillingen på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo til fordel for Engø Gård Hotel & Restaurant i skjærgården på Tjøme, der han nå er ny daglig leder. Morten Skinstad Haakenstad (26) er ny kjøkkensjef på Engø.

Publisert

Tristan Viala er ny daglig leder etter Randi Schmidt. I en alder av 29 år har han allerede jobbet ti år i hotellbransjen.

Hotellsjef på Royal Christiania

Han startet som kokkelærling på Ritz Hotel i Barcelona og ble siden rekruttert til nåværende stilling fra sin tidligere arbeidsgiver, Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo, der han var hotellsjef.

Som halvt fransk kommer Tristan fra en kultur hvor mat og vin har en viktig plass, noe som vil prege Engø Gård gjennom videreutviklingen av konseptet. I denne prosessen vil de franske tradisjoner så vel som den norske kulturen sørge for en klar interesse for miljøbevisste valg.

Kjøkkensjefen

Morten Skinstad Haakenstad, som nylig tiltrådte som kjøkkensjef, er 26 år gammel og kommer opprinnelig fra Hønefoss.

Han startet sin profesjonelle karriere hos Solvold i Sandefjord - for så å takke ja til jobben som Chef de partie på Restaurant VOX i Reykjavik som er anerkjent som en av de beste på Island. Han ble deretter rekruttert som soussjef til Per Hallundbæk på Engø Gård i 2007. I 2006 vant han to priser for Årets grønne kokk og Årets sjømatkokk. Han representerte også Norge i Linie Award 2007.

Naturskjønne omgivelser

Engø gård ligger i naturskjønne omgivelser på øya Tjøme i Vestfold. Hotellet er Norges eneste hotell med medlemskap Relais & Châteaux - et av de mest prestisjefylte hotell merkenavn i verden.

Det er stedets historie, eksklusive særpreg og franske gourmetkjøkken som er blant årsakene til at hotellet kan smykke seg med dette eksklusive medlemskapet.

Hotellet har 60 sengeplasser fordelt på 24 rom, konferansefasiliteter, selskapslokaler, gourmetrestaurant og badehus.

"
Powered by Labrador CMS