Cubista nett2
Cubista nett2

Ny kranserie; Oras Cubista

Den nye kranserien fra Oras, Cubista, skiller seg fra det ordinære. Serien har påvirkning fra de geometriske formene i kubismen (kjegler, sylindere og kuler).

Publisert

Designet til Oras Cubista er påvirket av den kubistiske tankeretningen som oppsto i begynnelsen av 1900-tallet, og som påvirket kunst og arkitektur.

Kubismen ble en ny måte å betrakte verden på. Den verdenskjente kunstneren Pablo Picasso er regnet som en sentral utvikler av denne retningen.

Designeren av serien, industridesigner Kirsi Svärd fra ED Design, uttrykker sin interesse for kubisme, hvor objekter i en abstrakt form blir delt opp, analysert og gjenoppbygget.

Komplett kranserie

Oras Cubista kranserie er sterkt påvirket av den kubistiske bevegelsen, hvor moderne stil og tidløshet står side om side. Kranene har en innovativ og enkel stil, kombinert med geometriske rene linjer, og passer naturlig inn i ulike miljø med forskjellige interiørløsninger.

Oras Cubista-serien består av et bredt spekter av kraner, og omfatter kraner for alle vannpunkter: Kjøkken, baderom og sanitærrom.

Unik sikkerhetskran for oppvaskmaskin

Cubista kjøkkenkraner har en høy og staselig tut, et kunstnerisk og visueltelement.

Kranen kan leveres med en unik elektronisk, sikkerhetskran for oppvaskmaskin. Sikkerhetskranen gjør kranen brukervennlig, og gir en ny dimensjon til vannskadesikkerinstallasjon. Kjøkkenkranene har fleksible slanger, som gjør de enkle å installere ogmontere.

Moderne og tidløs

Alle dusjkraner har en termostat som forbedrer brukerkomforten og sikkerheten, og det er også satt søkelys på vannsparing.

Servantkranene har som standard en ny vippeventil som betjenes med hånden.

Kranene kan leveres fra våren 2008. Cubista ligger, prismessig, i midtsegmentet av Oras kranserier.

Alle Oras Cubista kraner er produsert ved fabrikken i Rauma, Oras Finland.

Webside: www.oras.com

Powered by Labrador CMS