FindusFiskegratengLaksBrokkoli2

Sommerens nyheter fra Findus

Her er sommerens storhusholdningsnyheter fra Findus, deriblant flere nye fiskeprodukter.

Publisert

Fiskegrateng med laks og brokkoli fra Findus.

– I denne sommerlanseringen ligger det fordeler for de fleste kundene innenfor storhusholdning. Nyhetene er meget fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok-/server produksjon vil dra nytte av nyhetene her, meddeler Bent Enoksen i Findus.

Fiskegrateng m/laks og broccoli, 2 kg

Fisk Thai.

Nå kan kunden servere en god fiskegrateng med hjemmelaget preg basert på laks som fiskeråstoff. I tillegg til makaroni brukes brokkoli som fargerik, smakfull og næringsrik grønnsak. Dette er den første gratengen med rapsolje og helt uten tilsetningsstoffer. Den er enkel å utporsjonere og et sunt alternativ.

6 kg – 3 x 2 kg - ½ GN-form

Fisk Thai, 160 g

Fiskefilet med saus på toppen, laget helt uten bruk av tilsetningsstoffer. Typisk thailandsk krydring og sprø grønnsaker sammen med seiens rike smak, gjør denne retten til en moderne fiskefilet med topping.

Den er mild og rund, men samtidig interessant for smaksløkene enten du vil servere den i kantine, på hotell eller institusjon, både som lunsj eller til middag.

Minibouletter.

5,12 kg – 2 x 16 x 160 g

Minibouletter, 3 g

Minibouletter er små, soyabaserte boller. De er svenskproduserte og fri for smaksforsterkere.

I oppskriften er det verken gluten, melkeprotein eller laktose. Soyabønnen er rik på protein som er livsviktig for oss og er et godt alternativ til det vi får i oss fra fisk og kjøtt.

Du kan servere Miniboulett som småplukk fra buffeen, i salater og bagetter, pytter, grønne retter eller som pizzatopping.

Grønnsaklasagne.

3 kg

Grønnsaklasagne, 2,35 kg

Grønn lasagne er et godt og rimeligere alternativ til kjøtt- og fiskelasagne. Lasagnen er laget på ferske pastablader og inneholder rikelig med grønnsaker mellom lagene.

Den ser hjemmelaget ut, og kan serveres som den er eller sammen med salat og brød. Egnet i kantine og på institusjoner, men passer også godt inn på koldtbordets varmtbuffé.

1 x 9,4 kg – 4 x 2,35 kg – ½ GN-form

Seabass - Havabbor, ca. 170 g

Seabass - Havabbor.

Seabass/Havabbor er en eksklusiv fisk som blir stadig mer populær som matfisk. Den inngår i samme familie som Gjørs. Produktet er skinn- og benfrie fileter.

Fisken er hvit, fast og fin i kjøttet med god, rund fiskesmak. Den kan utmerket godt både dampes, trekkes og stekes/grilles og er ypperlig som både lunsjrett, til middag eller på brødskiva.

1 x 5 kg

Webside: www.findusfoodservice.no

"
Powered by Labrador CMS