Lars Vidvei krediteres Norske Vandrerhjem nett

Ny generalsekretær for Norske Vandrerhjem

Lars Vidvei (45) er ansatt som ny generalsekretær i Norske Vandrerhjem. Han begynte i stillingen 1. mai. - Jeg gleder meg til å ta fatt på arbeidsoppgavene i denne spennende organisasjonen. Norske Vandrerhjem og vandrerhjemsbevegelsen verden over har et verdigrunnlag og en visjon som er like aktuell i dag som da bevegelsen ble stiftet for 100 år siden i år, sier Vidvei.

Publisert

Lars Vidvei har mye av sin erfaring fra forskjellige lederstillinger i norsk idrett, og kommer nå frastillingen som daglig leder for Norges største idrettslag, Oslo Turnforening.

Lars Vidvei er ny generalsekretær for Norske Vandrerhjem. (Foto: Norske Vandrerhjem)

- Det var mange sterke kandidater som søkte stillingen, men vi mener vi har funnet riktig person til stillingen. Vidveis erfaring med medlemsorganisasjoner er akkurat det vi ønsker oss. Det legges for tiden nye strategiske veivalg for hele organisasjonen, og vi har funnet rett mann til å lede dette arbeidet og ta oss inn i fremtiden, sier styreleder i Norske Vandrerhjem, Tore Abrahamsen.

10 nye i år

Han er også svært fornøyd med å kunne fortelle at det blir hele 10 nye vandrerhjem i 2009, med spennende destinasjoner som Nordkapp og Svalbard på listen.

I tillegg fyller Vandrerhjemsbevegelsen 100 år i år, noe som vil bli behørig markert både i Norge og over heleverden.

Fakta Norske Vandrerhjem

Norske Vandrerhjem er tilknyttet Hostelling International, en av verdens største overnattingskjeder med mer enn 4000 vandrerhjem i over 80 land.

I Norge finnes det 75 vandrerhjem.Norske Vandrerhjem tilbyr overnatting i alkoholfritt miljø, og er politisk og religiøst nøytral. Formålet er å skape opplevelser og kontakt mellom mennesker, og forståelser for egen og andres kultur og miljø. Bli medlem og motta rabatter på overnatting i hele verden.

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS