Ellen Henrichsen2 nett
Ellen Henrichsen2 nett

Ellen S. Math Henrichsen sjef i Måltidets hus

Ellen S. Math Henrichsen (43) er ansatt som ny daglig leder i Måltidets hus i Stavanger. Hun tiltrer stillingen 1. februar 2010. Henrichsen kommer fra stillingen som markedsdirektør i Skanem AS.

Publisert

Ellen S. Math Henrichsen blir ny daglig leder for Måltidets hus. (Foto: Emile Ashley)

Hun er 43 år, gift og har to barn. Med seg har hun 20 års ledererfaring fra både kunnskapsbedrifter, industri og salg og markedsføring.

– Videreutvikle matvareindustrien

– Den nye daglige lederen trives spesielt godt i utviklingsmiljøer og har oppnådd gode resultater i organisasjoner under utvikling.

– Jeg har alltid hatt en stor interesse for mat og måltidsnæringen, og dette er en unik mulighet for å delta i videreutviklingen av matvareindustrien i Norge, sier Henrichsen.

Måltidets Hus

Måltidets hus er et nasjonalt innovasjonsmiljø med internasjonalt nettverk hvor målet er å bidra til at matrelaterte kunnskaps- og næringsaktører erobrer en tydelig posisjon i det europeiske markedet for kvalitetsmat.

Henrichsen får ansvar for å utvikle forretningsplanen, konkretisering av aktiviteter innen forretningsområdene, samordning av aktiviteter, emisjon og eierskap til Måltidets hus AS.

Gode synergier

– Jeg er ydmyk til de forskjellige kompetanseområdene som finnes i Måltidets hus, og ser frem til å finne ut hvordan vi i felleskap kan skape gode synergier, sier hun.

De fire hovedpilarene for virksomheten i huset er: gastronomi, vitenskap, indsutri og lidenskap.

Hold deg oppdatert mned vårt gratis nyhetsbrev som blir sendt ut en gang i uken

"
Powered by Labrador CMS