Robert Holan Plaza nett

Fra Plaza til Radisson SAS Royal Stavanger

Robert Holan (32) tiltrådte 2. januar som ny hotelldirektør ved Radisson SAS Royal Hotel i Stavanger. Han kommer fra stillingen som assisterende hotelldirektør på Radisson SAS PLaza hotel i Oslo.

Publisert

Holan startet som "kaffeskjenker" på Grand Hotel Olav i Trondheim. Siden har han gått gradene i Radisson SAS.

- Stavanger er navet i Norges viktigste næring og jeg gleder meg til å lede ett av oljebyens ledende hoteller. Å sikre at gjestene fra inn- og utland får en god opplevelse på internasjonalt nivå, er min viktigste oppgave, sier Holan som startet i stillingen 2. januar.

Royal Garden og Plaza

Jobben som "kaffeskjenker" inspirerte trønderen Holan til å ta fagbrevet som servitør. Læretiden hadde han på Radisson SAS Royal Garden Hotel i hjembyen. Senere har han vært hovmester på Radisson SAS Gardermoen.

Deretter gikk ferden til Radisson SAS Plaza Hotel i Oslo, hvor han har innehatt en rekke stillinger, sist som Executive Assistant Manager.

Utdannelsen

Holan har gått Handels- og kontorfag, gjennomført 2 år kokk- og stuertskole samt læretid i 1 år før han tok servitørfagbrevet.

Ellers har utdannelsen foregått gjennom ulike kurs både utenfor og innenfor hotellkjedens Business School, samt et opphold på Cornell University, New York i 2006.

Young Hotelier of the Year

Radisson SAS er en av hotellkjedene i The Rezidor Hotel Group, som også forvalter hotellkjeden Park Inn. Et viktig mål for Rezidor er å utvikle medarbeiderne og dyrke frem talenter.

- Rezidors sterke fokus på kurs og utvikling er helt spesiell i hotellbransjen og det har inspirert meg til å yte ekstra, sier Holan, som høsten 2008 ble kåret til Young Hotelier of the Year.

"
Powered by Labrador CMS