Heine Grov nett

Nytt om navn fra sør og vest

Heine Grov slutter som kjøkkensjef for Nummer 17 på Bryne. Kokken, som også har bakgrunn fra Jæren Hotel, skal nå konsentrere seg om cateringvirksomheten gjennom firmaet Jærkokken.  

Publisert

Heine Grov slutter som kjøkkensjef for Nummer 17 på Bryne. Han vil fortsatt ha et samarbeid med restauranten, og han fortsetter å drive cateringvirksomhet gjennom firmaet Jærkokken.

Live Ueland er verdensmester i rekepilling med ny verdensrekord. Hun jobber som daglig leder og altmuligperson på Lindesnes gjestehus og Bådhuse i Båly havn.

Ralph og Kari Durhack har sagt opp sine stillinger som henholdsvis hotelldirektør og hotellsjef på Utsikten i Kvinesdal.

Hege Østhus er ansatt som ny kjøkkensjef for Nummer 17 på Bryne. Hun har bakgrunn som lærling på Charles & De i Sandnes og har senere jobbet for en fransk kjøkkensjef i Danmark.

Stein Lande og Trygve Seglem vil bygge hotell og leiligheter like utenfor Åkrahamn på Karmøy vest for Haugesund. Utbyggingen er grovt estimert til mellom 200 og 300 millioner kroner. Planen er å bygge et hotell med restaurant, lokaler for kurs og konferanse, samt rorbuer og leiligheter. Totalt kan det blir mellom 170 og 200 boenheter.

Powered by Labrador CMS