Engelstad Montepulciano nett

Modà Montepulciano d\'Abruzzo 2006

Nå introduseres Modà Montepulciano d'Abruzzo 2006, en tiltalende, ung og fruktig Montepulciano. 

Publisert

Vinene fra Cantine Talamonti har allerede fått flere utmerkelser i mange av de mest anerkjente publikasjoner om vin.

Vinene scorer blant annet høyt i Italias egen vinbibel, Gambero Rosso, hvor Modà Montepulciao d'Abruzzo 2004 i 2007-utgaven fikk de beste skussmål.

- Fra huset har vi også i bestillingsutvalget Trebbiano d'Abruzzo og Montepulciano d'Abruzzo Cerasuolo, meldes det fra Engelstad.

Cantine Talamonti

Cantine Talamonti består av en gruppe dyktige entreprenører, landeiere, konsulenter, restauratører og studenter. Gruppen består av 18 partnere, og det finnes ekspertise på de fleste områder. Her er det suksessrike jordbrukere, ønologer, ingeniører, leger, økonomer etc., og alle har en felles lidenskap for vin, respekt for den lokale kulturen og sterke bånd til sine røtter i Abruzzo.

Bevare tradisjonene

De tror alle på at man må ta vare på tradisjon for innovasjon, og at vinen skal uttrykke druene, jordsmonnet, mikroklimaet og menneskene som står bak. Vinen har alltid vært og skal fortsette å være næring for både kropp og sjel.

Cantine Talamonti ble etablert i 2001, og det viktigste er fortsatt interessen for de historiske druene, Montepulciano og Trebbiano d'Abruzzo og det å bevare tradisjoner ved hjelp av moderne teknikk.

Powered by Labrador CMS