Mack Afterski

Norges første afterski-øl

Mack afterski er det første norske ølet spesielt for vintersesongens mange parties. Utenpå boksen er det referanser til både ski, vinter og musikk, og inni er det en lager brygget på innslag av hvete og mørkere spesialmalt.

Publisert

- Dette er et øl man unner seg etter en lang dag i bakken, på topptur eller på vidda, og den nytes like godt på et utested som i hytteveggen, sier produktsjef Cathrine M. Giæver hos Macks Ølbryggeri i Tromsø.

Boksen viser et nordnorsk vinterlandskap med en skiløper i fritt svev. Designet er iskaldt og blått, så det ikke skal være noen tvil om hvilken sesong vi er i, med inspirasjon fra både lofotfjell og strikkemønster.

I "båndet" rundt boksen er det gitt plass til nyttig informasjon og symboler som skientusiaster vil kjenne seg igjen i.

Alle gode ting er tre

Afterski er den tredje varianten i bryggeriets partyserie, som nå er komplett med partyøl for alle årets store partysesonger.

Serien startet med lanseringen av smrprty i 2004, med et design helt uten tradisjonelle ølsymboler. smrprty fikk Merket for God Design fra Norsk Designråd i 2004, og juryen uttalte at dette var 'blant de mest kreative løsninger i norsk bryggeribransje'. I 2006 kom xmasprty, et eget partyøl for julesesongen.

- smrprty var en aldri så liten revolusjon i ølmarkedet i 2004, og serien har vært en suksess for Mack. smrprty og xmasprty selges over hele landet, og vi har allerede fått avtaler som sikrer at også afterski blir tilgjengelig nasjonalt, forteller markedsdirektør Siri Hamnvik.

For restauranter

Det er Tank Design Tromsø som står bak designet av partyserien.

Mack afterski er en lager brygget på innslag av hvete og mørkere spesialmalt. Dette gir en lys og gylden farge med et godt skum. Bitterheten er mild og balansert, og ølet har en lett maltsødme.

Macks afterski fås på 0,5 liter boks, pakket i 6-pakninger. I tillegg vil ølet komme på fat for restaurantmarkedet med egne spesialglass.

Powered by Labrador CMS