Handberg Thermomix

Thermomix - et eget lite kjøkken

Handberg Engros' Thermomix er ditt eget lille kjøkken - i en maskin. Produktet omtales som verdens minste elektriske kjøkken.  

Publisert

Den tyskproduserte maskinen erstatter over 20 kjøkkenmaskiner, sparer kjøkkensjefen for tid og samtidig økonomisk i bruk, heter det i en melding fra Handberg Engros, som selger maskinen i Norge.

Positivt fra kokkene

Flere kjente kokker og kjøkkensjefer har positive ord å si om produktet.

- Jeg har jobbet en del med Thermomix i utlandet, bl.a i Spania. Det er med glede jeg ser maskinen i bruk i Norge. Thermomix er en særdeles allsidig maskin som jeg både bruker for å lage det unike og som en hjelpende hånd for det enkle. Den passer seg selv og jeg kan ha fokus andre steder. Dette er grunnen til at vi her har 3 maskiner i bruk, sier Terje Ness ved Haga Restaurant.

Odd Ivar Solvold fra Mathuset Solvold i Sandefjord sier:

- Dette er den optimale maskin for meg i dagens moderne kjøkken. Den veier, koker og blender og det på en super måte. Den klarer seg selv. Vaniljesausen står og koser seg, pureene har aldri vært enklere. Dette er en maskin jeg ikke ville vært foruten.

Bruksområder

Maskinen gjør det meste:

* Finhakker ost, grønnsaker, sitronskall, sjokolade* Knuser is, frukt, ingefær, hvitløk* Maler kaffe, krydder, nøtter, mandler, ris, sukker, korn* Lager iskrem, kaffe-latte, kakao samt farse av kjøtt, fisk og fugl* Kutter urter, løk, grønnsaker, sitrusfrukter* Blander vaffel- og pannekakerøre, patéer, stuffing cococktail, milkshake* Moser frukt, grønnsaker, barnemat* Elter brød-, pasta-, butter- og kakedeig* Emulgerer majones, saus, dressing* Pisker krem, eggehviter* Koker poteter, supper, pasta, syltetøy og sauser * Damper ris, pølser, fisk, kjøtt, fjørkre, grønnsaker

Pris: 9900 kroner

Webside: www.handberg.no

Powered by Labrador CMS