Electrolux W&D emotional nett
Electrolux W&D emotional nett

Vask og tørk i samme maskin

Electrolux Professional presenterer for første gang i Europa den nye Wash&Dry, en maskin som kombinerer vask og tørk i en og samme maskin, og som tilbyr den optimale løsning der plassmangel og/eller tidspress er viktig. Wash&Dry vil være tilgjengelig i to modeller, en med kapasitet 6,5 kilo og en med 12 kilos kapasitet.

Publisert

Tradisjonelt trengs to maskiner for å utføre vask og tørk, noe som igjen krever plass. I tillegg må bedrifter ha tilgjengelig personell som kan flytte den ferdige vasken fra vaskemaskin til tørketrommel.

Fra møkkete til tørt

Med den nye Wash&Dry er en helt ny vaskeriløsning nå tilgjengelig i en maskin: brukeren trenger bare å legge inn urent tøy i maskinen, trykke på en knapp og så komme tilbake og ta ut rent, tørt tøy. Det er en allsidig maskin, og den kan også brukes kun som vaskemaskin eller kun som tørketrommel.

Nyeste teknologi

Den nye maskinen inneholder den nyeste teknologien utviklet av Electrolux Professional. Den er utstyrt med Compass Control, et system som gir brukeren mulighet til å velge mellom definerte vaskebiblioteker. Denne unike løsningen gir mulighet for å velge program som passer best:

* Økonomi, som gir redusert vann- og strømforbruk

* Ytelse, som brukes der kvaliteten/resultatet er det viktigste eller

* Tid, for redusert tidsforbruk. Hurtigknapper kan brukes til programmer som er oftest brukt.

VGS

Voice Guidance System (VGS), en unik løsning som gjør at maskinen kan snakke til brukeren. VGS består av et system med høykvalitetshøyttaler som snakker instruksjoner til sluttbrukeren.

Enestående teknologisk utvikling står også bak tørkeprosessen. Med bruk av frisk luft fra utsiden via et patentert system som tvinger luften over trommelen, varmevekslereffekten en betydelig energisparing.

Justering av utluft i forhold til kanal lengde og et spesielt system for sentrifugering sørger for at vasken slipper lettere og er blant de smarte løsninger på denne nyvinningen av en maskin.

Maskinen er klar for levering høsten 2008.

Powered by Labrador CMS