Ipassi

Boksvin til sommerens grillmat

I Passi er lansert i ny renere og friskere design og med vin fra 2009. Vinen er fruktig og strukturert i duft og smak, med innslag av eksotiske krydder og et rikt bærepreg, og er egnet til grillmaten i sommer.

Publisert

I Passi 2009.

Grillmatens krydder og stekeskorpe kan fremheve garvestoffer og bitterheten i vinen. Derfor trengs en sjenerøs vin med mye smak. I tillegg harmonerer I Passis rike frukt med krydderet.

Druene kommer fra området rundt den høytliggende byen Sambuca nær Aranciosjøen vest på øya Sicilia. Vinen er laget i henhold til metoden ”appassimento” (tørking av druer), der grenen ble kuttet cirka 10 cm fra drueklasen. Dette fører til at druene ikke får mer næring og begynner å tørke hengendes på vinstokken.

Sommelier AS importerer vinen til Norge.

I Passi BiB

Land/distrikt: Italia/Sicilia

Druer: Nero d’Avola og Nerello Mascalese

Pris: 359 kroner (Vinmonopolet)

Webside norsk importør:www.sommeliers.no

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS