Carlsberg på plast

Innholdet er det samme - nyheten ligger i emballasjen. Carlsberg på plastflaske kombinerer boksens funksjonelle fortrinn med glassflaskens premium attributter, heter det i en pressemelding.

Publisert

Øl på plastflaske har vært lansert tidligere, men har ikke vært ansett som et premium produkt verken på utseende eller smak. Carlsberg Premium PET vil endre dette.

– Den nye flasken har det samme designet som den i glass, og har den tradisjonelle «crown»-korken i metall, sier merkevaresjef Mette Vonen i Ringnes.

Den nye PET-flasken kan ikke knuse, og er derfor fin å ha med seg på tur i parken, så vel som på sjøen eller til fjells.

– Nå går vi inn i en sesong med betraktelig mer utendørsaktiviteter enn resten av året, og denne flasken er som skreddersydd for utflukter og en aktiv årstid. Flasken kan dessuten pantes og gjenvinnes etter bruk. Husk derfor på å ta med flasken når pikniken er ferdig, sier Vonen.

Nylonfilm beskytter

På innsiden av flasken sørger en nylonfilm for beskyttelse mot skadelig UV-lys. Dermed bevares smaken.

Carlsberg på PET-flasker ble lansert i Sverige i 2010 og har siden den gang posisjonert seg godt på det svenske markedet. I 2011 utgjorde salget av PET-flasker 20 prosent av det samlede salget av Carlsberg på Systembolaget.

Offisiell lanseringsdato for Carlsberg Premium PET her hjemme var 1. mai.

Pris: 30 kroner (butikk)

Pressemelding

Powered by Labrador CMS