FamosaConnect2

Connect, egnet valg for banketter og restauranter

Connect oppfyller både estetisk og praktisk kravene til stor bankett og behovet for tiltalende presentasjon i restauranten. Connect produseres av Porzellanfabrik Schönwald, som utelukkende produserer for horecamarkedet.

Publisert

– Takket være Connects rene linjer tilpasser denne allrounderen seg til ethvert interiør med den største letthet. Tallerkener, kaffekopper og suppeskåler er fullt ut kan stables, noe som gjør dem transportable og lagringsvennlige, melder Morten Laupstad i Famosa Norge AS, som importerer det til Norge.

132 år med porselen

Connect er tilgjengelig fra høsten 2011, og det er mulig å bestille digitale kataloger fra post@famosa.no

Porzellanfabrik Schönwald har i 2011 holdt på i 132-år. Gjennom disse årene har fabrikken oppnådd status som en av de mest respekterte fabrikkene i verden.

- Satt standarden

Gang på gang, har Schönwald skrevet viktige kapittel i boken om porselenshistorie. I dag regnes fabrikken som en av de mest velkjente porselensprodusentene, og produksjonen er utelukkende til hotell, restaurant og storkjøkken.Kvalitetsstemplet Schönwald, som er trykket under hver eneste artikkel, er registrert på alle kontinent, og er en garanti for profesjonalitet, høyeste kvalitet og en enestående prisvinnende design, heter det i meldingen fra Famosa Norge.

Webside:www.famosa.no

"
Powered by Labrador CMS