Fresita

Fresita i mindre format

Den musserende chileneren Fresita lanseres denne sommeren i mindre og praktisk format. De små og praktiske flaskene gjør det mulig å nyte Fresita akkurat når du måtte ønske, uten krav til en spesiell anledning eller flere å dele opplevelsen med. Det lille formatet sørger også for at boblene holder koken hele veien.

Publisert

De små forpakningene har blitt stadig mer populære blant vinkonsumenter, nettopp fordi de åpner opp for en mer personlig og ad hoc vinopplevelse.

Ekte jordbær

Inspirasjonen bak Fresita går helt tilbake til 1700-tallet, hvor det franske kongelige hoff for første gang fikk smaken på jordbær.

Ifølge historien var det den krevende og luksusorienterte franske dronningen, Marie Antoinette, som først kombinerte jordbær med sprudlende vin, og siden har de to gått hånd i hånd.

Uten tilsetningsstoffer

Akkurat som jordbær, er Fresita 100 prosent naturlig, uten tilsatt sukker eller kunstige tilsetningsstoffer.

De karakteristiske boblene gir en forfriskende velkomstdrink, representerer et smakfullt alternativ om man er invitert til terrassekos eller pikning i parken, og kommer garantert til å bli en snakkis servert med sugerør på varme sommerdager.

For de som ikke ønsker å dele på godene, er Fresita mini en god mulighet til å nyte en avslappende stund på egen hånd.

Lanseres i juli

Fresita mini serveres iskald og kan gjerne drikkes med sugerør rett fra flasken.

For de som ønsker et større alternativ, finnes Fresita også i sin tradisjonelle 75cl flaske.

Miniformatflasken lanseres på Vinmonopolet juli 2011

Pris: 40 kroner (Vinmonopolet)

Webside norsk importør:www.bibendum.no

"
Powered by Labrador CMS