Hellmanns logo
Hellmanns logo

Hellmanns Vinaigretter

Å lage en vinaigrette fra bunnen av krever mer arbeid enn du tror. Derfor lanserer Unilever Foodsolutions Hellmann’s Vinaigretter i fire varianter - slik at du kan spare tid og ressurser, og likevel servere gjestene dine en perfekt salat, hver gang.

Publisert

Hellmann’s Balsamic Vinaigrette.

Hellmann’s Vinaigretter er rene og naturlige vinaigretter fremstilt av nøye utvalgte råvarer av høy kvalitet. De har en naturlig separasjon mellom olje og eddik, i likhet med hjemmelagde vinaigretter, og de inneholder ingen kunstige smaks- og fargestoffer eller konserveringsmidler. I tillegg har de lang holdbarhet. Åpnet forpakning kan oppbevares tre uker i romtemperatur, eller opptil fire uker i kjøleskap, heter det i en melding fra Unilever Foodsolutions.

Med disse dressingene kan du enkelt tilføre smak, farge og tekstur til dine salater. I tillegg har de mange andre anvendelsesområder. De kan brukes som dressing, saus, marinade, dekorasjon og som smakssettere.

Hellmann’s Bringebær (Raspberry) Vinaigrette.

Fire varianter

Det tilbys fire ulike varianter; Hellmann’s Balsamic Vinaigrette (den karakteristiske smaken av Modena balsamicoeddik med en fyldig ekstra jomfru olivenolje og en tvist av jordbær), Hellmann’s Bringebær (Raspberry) Vinaigrette (en søt vinaigrette med en skarp avslutning av bringebær, rødvinseddik og solbærjuice), Hellmann’s Citrus Vinaigrette (en delikat dressing laget av ekstra jomfru olivenolje, sitronsaft og -skall fra Murcia i Spania) og Hellmann’s Sesame Soy Vinaigrette (en miks av sesamolje, soyasaus og ristede sesamfrø)

Alle variantene kommer i 6x1 liter i kartongen, men kan kjøpes i anbrekk.

Webside:www.unileverfoodsolutions.se

"
Powered by Labrador CMS