FindusSeiGourraa
FindusSeiGourraa

Høstnyheter fra Findus

Findus har satt sammen en god blanding nyheter som skal gi kjøkkenet nye, inspirerende måltidsløsninger for sine spisegjester. Råvarer skal være naturlige, ekte og bærekraftige.

Publisert

Seifilet Gourmetfra Findus.

”Vi ønsker å gjøre matlagingen enklere og sunnere for kjøkkenet og blant vår nyheter vil kokkene få mulighet til å lage mye godt og nytt til høstmenyen sin. I denne lanseringen ligger det fordeler for de fleste kundene innen storhusholdning. Nyhetene er meget fleksible og anvendelige i bruk på de aller fleste kjøkken. Alt fra à la carte til sous vide og kok-/server produksjon vil dra nytte av nyhetene her”, heter det i en pressemelding fra Findus.

Seifilet Gourmet (130 g)

Kraftig ryggfilet av sei kommer fra et MSC-godkjent fiskeri. Det vil si at fiskeriet tilfredsstiler de miljøkrav MSC stiller til et veldrevet og bærekraftig fiske. Gourmetfileten er skinn- og beinfri, løsfryst og den er rik på protein og B-12 vitaminer. En tradisjonsrik middagsservering du kan velge å dampe, koke, panere, steke eller gratinere.

5,0 kg

Lettpanert fisk

Fiskefileter med ny og sunnere panering. Nyhetene er et lettere alternativ til den klassiske og sprøbakte paneringen på fiskeprodukter. Det finnes mange løsninger i to nye varianter, med både ny fisk og forkjellige størrelser. Dette er fremtidens fiskeprodukter for ethvert kjøkken som ønsker å ha fokus på sunnere valgmuligheter for sine spisesteder.

Lettpanert Seifilet med persille og sitron (75 g)

Findus har valgt å bruke fine fileter av sei som er litt mindre i størrelsen. Disse er vendt i mel og krydderblanding med sitron og persille, og får dermed en fin balanse mellom panering og fiskeinnhold. Seifileten er forfritert i rapsolje og har et fiskeinnhold på 74 %.

5 kg

Lettpanert flyndrefilet (100-300 g)

I Lettpanert fiskefilet på 100-130 g er det to fileter av Stillehavsflyndre (Limanda aspera) fra MSC-godkjent fiske. Den har et fint, hvitt kjøtt og fettinnhold på ca. 1,5 %. Filetene er vendt i smaktilsatt melblanding. Den lette smaken av sitron og persille forsterker paneringens friske sprøhet. Fisken er forfritert i rapsolje. Dette gir mindre enn 1,5 g mettet fett pr. 100 g lettpanert fisk.

5 kg

Ny fiskemat – uten tilsetningsstoffer

Koljekake .

Findus har laget to nye godbiter basert på kolje som hovedråstoff. Kolje/hyse egner seg godt i fiskemat¬produksjon på grunn av sin gode bindingsevne. Fisken er en god proteinkilde og inneholder også vitamin B12, pyridoksin og selen. Den har også et gunstig forhold mellom natrium og kalium. Begge produktene er helt frie for tilsettingsstoffer og de er også glutenfrie.

Koljekake (60 g)

Ekte, fiskekake med fin størrelse og god smak. Den har 51 % fisk og er smaksatt med purre og hvitløk. Anvendelig til lunsj, middag eller som pålegg.

Koljeburger.

4,8 kg

Koljeburger (120 g)

En stor fiskeburger. Den har 60 % fisk og er smaksatt med purre og hvitløk. Burgeren er anvendelig for servering i brød, som lunsj og til middag med passende tilbehør.

4,8 kg

Dessertpaier med bredt bruksområde

Rabarbrapai.

En-porsjons fruktpai serveres best lune og kan spises alene, som dessert, i kaffepauser på kurs og konferansesamlinger. Dette er god mat, gjort enkel basert på friske, ekte råvarer.

Rabarbrapai, 70 g

En-porsjons dessertpai med frisk rabarbrasmak. Tines i formen og serveres som den er i eller lunes i ovn før servering. Kan server med en bærsaus, mangopuré, fruktsalat, vaniljesaus osv.

Limepai.

En kule frisk sorbé med smak av lime eller sitrus passer meget godt til.

2,4 kg

Limepai, 70 g

En-porsjons dessertpai med frisk limesmak. Forslag på tilbehør er mye. Server med en bærsaus, mangopuré, fruktsalat, vaniljesaus osv. En kule vaniljeis eller pisket krem passer meget godt til.

2,4 kg

Les også mer om nyhetene på www.findusfoodservice.no.

"
Powered by Labrador CMS