ElectroluxXPnett
ElectroluxXPnett

Lanserer ny varmtkjøkkenserie

Electrolux Professional har utviklet to nye varmtkjøkkenserier, 900XP og 700XP - med høy ytelse, moderne teknologi og energieffektive og ergonomiske løsninger til fastfood, restaurant og catering, skrives det i en pressemelding.

Publisert

Electrolux Professional har utviklet to nye varmtkjøkkenserier, 900XP og 700XP.

– Electrolux har over 70 års erfaring med produksjon av profesjonelt kjøkkenutstyr for restaurant-og serveringsvirksomhet. Vi har samlet sin kompetanse og utviklet to varmtkjøkkenserier med tanke på brukeren. Slagordene for den nye serien, 900XP & 700XP, er pålitelighet, effektivitet, enkelhet og innovasjon, melder Marcus Örnmark i Electrolux.

Marcus Örnmark i Electrolux (til venstre i bildet). (Foto: Morten Holt)

– Vår erfaring fra fem generasjoner med kokker og vår lidenskap for innovasjon og bærekraft, har resultert i en serie med høy ytelse, de er enkle å bruke og svært effektive på liten plass. Dette er noe enhver kokk kan føle seg trygg med, opplyser han videre.

900XP & 700XP

Ny 900XP & 700XP inkluderer en rekke løsninger for å forbedre ytelsen, effektiviteten og kvaliteten på maten.

Her er noen av dem. Produsenten beskriver:

PowerGrill

Høyeffektiv gassdrevet PowerGrill - garanterer høy produktivitet og effektivitet.

Utstyrt med Energy Control for nøyaktig regulering av energinivået. Kan dermed holde effekten på et minimum når grillen ikke er i bruk, og den hurtige oppvarmingstiden gjør det mulig og raskt oppnå maksimal effekt, noe som øker effektiviteten og sparer energi.

* Varmer bare opp flaten som trengs for matlaging, pga uavhengige brytere for hver sone.

10kW høy effektivitet brennere for hver seksjon på 400 mm.

* Stor grill med avtakbare rister (185,5 mm bred)

* Grillristen har en overflate som er lett å rengjøre.

Kjøl/frysebenk ”ICY HOT”til PowerGrill

En kjøl- og frysbenk, 1200 mm. Effekt, produktivitet og fleksibilitet, allt-i-ett!

* Still inn temperaturen enkelt mellom -20°C og +10°C

* Kjøl-/frysbenken har to innbygde skuffer GN 2/1, 150 mm høyde

* Alle bordmodeller i 900XP serien kan monteras på den1200 mm kjøle-/frysebenken.

* Den kan også bli mobil med hjul for mer fleksibilitet.

Induksjon

Rask og effektiv! Den perfekte løsningen for rask matlaging med lavt energiforbruk på liten flate. Tempereraturkontroll gjør det mulig å operere på lav effekt eller full effekt for rask oppvarming.

* Kraftig 5kW induksjonssoner med kort oppvarmingstid, perfekt for rask tilberedning.

* Store energibesparelser (50 prosent energisparing sammenlignet med tilsvarende modell i gass-serien), kontaktflaten på indusjonstoppen aktiveres bare når kjelen kommer i kontakt flaten.

* Bedre arbeidsmiljø med energien konsentrert i bunnen av kjelen, og varmen spres ikke utover kjøkkenet.

* Sikrere arbeidsmiljø og lettere renhold, da den keramiske toppen kun aktiveres og varmes opp i direkte kontakt med induksjon kjeler.

Gass koketopp

Effekt og effektivitet, allt-i-ett. Koke, grille og steke med de mest effektive brennerne som finnes idag.

* Oppnå maksimal produktivitet med HP-modellen, hver brenner gir en effekt på 10kW.

* Den spesielle Flower flame-brenneren sikrer fleksibilitet, samt høy effektivitet. En brenner for alle behov, der flammen utvider seg både horisontalt og vertikalt. Egnet til matlaging med kjeler og panner av forskjellige former og størrelser. Flammen justerer seg etter størrelsen på bunnen av kjelen og får da god dekning, øker koketemperatur raskere og reduserer dermed varmetapet.

* Slitesterk støpejernsrist med ekstra lange armer montert slik at selv de minste kjelene kan plasseres sikkert på toppen av blusset uten å tippe over.

Holdbarhet

– Vårt mål er å gi et positivt bidrag til en bærekraftig utvikling både gjennom våre virksomheter og våre produkter. Vi arbeider kontinuerlig med å redusere energiforbruket i våre produkter og utslipp fra våre fabrikker, vi arbeider for å sikre at våre ansatte og samarbeidspartnere blir behandlet rettferdig. Og vi bestreber oss på å være en god nabo i samfunn hvor vi opererer. Det er i denne sammenheng at vi bruker vårt begrep om bærekraftighet, opplyser Örnmark

Pressemelding

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS